Άκυρες οι οριοθετήσεις οικισμών του Πηλίου σύμφωνα με απόφαση του ΣτΕ (ήχος)
20 Αυγ 2019
Προκαταρκτική για ρύπανση περιβάλλοντος μετά από μήνυση της Επιτροπής Πολιτών
20 Αυγ 2019

Ατυχίες αλλά και διακρίσεις για την ομάδα Centaurus στο διαγωνισμό Formula Student (ήχος)

Μοιράσου το άρθρο:

Με την λήξη του διαγωνισμού της Τσεχίας τελείωσε η φετινή αγωνιστική περίοδο για την ομάδα Κένταυρος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το μονοθέσιο «Αμφίονας». Η  ομάδαγια πρώτη φορά στην ιστορία της κατάφερε να είναι στους τελικούς δυο στατικών αγωνισμάτων, του cost and manufacturing και του Business plan presentation όπου και κέρδισε την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα.

 

Τα παιδιά σε ανάρτησή τους στη σελίδα της ομάδας στο Facebook δηλώνουν ιδιαίτερα υπερήφανοι για την προσπάθεια που τους ανταμείβει για τους κόπους ενός ολόκληρου χρόνου.

Στατικά αγωνίσματα:
Cost and manufacturing 1st place 🥇
Business plan presentation 2nd place 🥈
Design presentation 11th place

Δυναμικά αγωνίσματα:
Acceleration 6th place 🔥
Autocross 6th place 🔥
Endurance and efficiency DNF

Γενική κατάταξη 14th place 🇬🇷

Δυστυχώς ο Αμφίωνας δεν κατάφερε να τερματίσει στο endurance εγκαταλείποντας στον 16ο γύρο έχοντας γράψει έναν από τους καλύτερους και πιο ανταγωνιστικούς χρόνους στην πίστα της Τσεχίας!

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς μας που μας στάθηκαν φέτος και όλους τους ανθρώπους που υπήρξαν δίπλα μας! Επόμενο ραντεβού της ομάδας είναι Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης τον Σεπτέμβρη! Σας ευχαριστούμε για την στήριξη σας τώρα ήρθε η ώρα να ξεκουραστούμε μετά από ένα 28ημερο ταξίδι!».

 

Συνέντευξη της ομάδας Centaurus στην ΕΡΤ Βόλου

Μοιράσου το άρθρο: