Τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. Βόλου με την παρούσα δημοτική αρχή
7 Αυγ 2019
Σε κρίσιμη κατάσταση 39χρονος μετά από απόπειρα αυτοκτονίας
7 Αυγ 2019

To Σχολείο Τουρισμού OnTour ταξιδεύει για δεύτερη φορά στις Β. Σποράδες

Μοιράσου το άρθρο:

Στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου θα διοργανωθεί το 2ο Σχολείο Τουρισμού OnTour Β. ΣΠΟΡΑΔΩΝ – Σκιάθου, στην Αίθουσα εκδηλώσεων Γυμνασίου & Λυκείου Σκιάθου, Πεζόδρομο Παπαδιαμάντη.

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour είναι μία εκπαιδευτική μη κερδοσκοπική δράση, η οποία γεννήθηκε από τη σύμπραξη του Ινστιτούτου του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) και του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. Την εθνική διοργάνωση των Σχολείων Τουρισμού OnTour επιμελείται το ΙΝΣΕΤΕ, σε συνεργασία με τους εκάστοτε τοπικούς διοργανωτές. Στόχος του Σχολείου Τουρισμού OnTour είναι, να «εξοπλίσει» τους επαγγελματίες του τουρισμού με νέες γνώσεις, ιδέες και δεξιότητες, προσφέροντάς τους κίνητρα και έμπνευση μέσα από εξιδεικευμένους ομιλητές και σύγχρονες θεματικές ενότητες. Μετά την περσινή επιτυχημένη διοργάνωση του πρώτου Σχολείου Τουρισμού OnTour Β. ΣΠΟΡΑΔΩΝ – Σκιάθου, με περισσότερους από 75 συμμετέχοντες, 10 εθελοντές, πληθώρα θεματολογιών από 8 εξειδικευμένους ομιλητές του τουριστικού τομέα, αλλά και ένα εργαστήριο γευσιγνωσίας ελληνικού αμπελώνα, ανανεώνεται το ραντεβού για 2η συνεχόμενη χρονιά. Το 2ο Σχολείο Τουρισμού OnTour Β. ΣΠΟΡΑΔΩΝ – Σκιάθου, έρχεται με νέες ιδέες και θεματολογίες, επιδιώκοντας μέσα από το πρίσμα της ενημέρωσης και της συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης, να φέρει κοντά την τοπική κοινωνία και να ενισχύσει την υλοποίηση συνεργειών, αναδεικνύοντας τις αξίες του εθελοντισμού και του συναγωνισμού. Απευθύνεται σε όσους άμεσα ή έμμεσα, απασχολούνται και επηρεάζουν το τουριστικό προϊόν και τις υπηρεσίες της ευρύτερης περιοχής του νησιού.

Τις δύο μέρες της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξειδικευμένους εισηγητές, τόσο σε ομιλίες (την πρώτη ημέρα) όσο και σε workshops (τη δεύτερη ημέρα), που θα προσφέρουν σημαντικές γνώσεις μέσα από διαδραστικές εισηγήσεις σε τουριστικά θέματα. Τις ομιλίες του Σχολείου Τουρισμού OnTour Β. ΣΠΟΡΑΔΩΝ – Σκιάθου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν πάνω από 150 συμμετέχοντες, ενώ τα workshops της δεύτερης ημέρας, επίσης δωρεάν, έως και 25 συμμετέχοντες στο καθένα. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Διεθνές Πανεπιστήμιο, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Την τοπική διοργάνωση του Σχολείου Τουρισμού OnTour Β. ΣΠΟΡΑΔΩΝ – Σκιάθου, έχει αναλάβει η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου, μέσω του Τοπικού εκπροσώπου κυρίου Νίκου Τζούμα, που δραστηριοποιείται δημοσιογραφικά στην περιοχή. Το Σχολείο Τουρισμού OnTour, τελεί υπό την ακαδημαϊκή Αιγίδα του Διεθνούς Ελληνικού Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ Εθνικός Υποστηρικτής είναι η Ε-Survey και η Communication Effect.

Μοιράσου το άρθρο: