Σε κρίσιμη κατάσταση 39χρονος μετά από απόπειρα αυτοκτονίας
7 Αυγ 2019
Για μόλυνση του περιβάλλοντος συνελήφθησαν τέσσερα άτομα
8 Αυγ 2019

Νέα συγκέντρωση της Επιτροπής Αγώνα αύριο στην πλατεία Αγίου Νικολάου

Μοιράσου το άρθρο:

Νέα συγκέντρωση στην πλατεία Αγίου Νικολάου θα πραγματοποιήσουν αύριο Πέμπτη, στις 8 το βράδυ, τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών ενάντια στην καύση σκουπιδιών.
«Η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου προσκαλεί κάθε πολίτη που θίγεται η αξιοπρέπειά του καθώς υποβιβάζεται το περιβάλλον στο οποίο ζει και άρα, η ποιότητα της ζωής του να έρθει με τη μάσκα του προκειμένου να εκφράσει τη διαμαρτυρία του και να διεκδικήσει τη νίκη στον δίκαιο αγώνα για καθαρό αέρα και ποιότητα ζωής. Συγκεκριμένα, θα γίνει διαμαρτυρία περπατώντας στους δρόμους του εμπορικού κέντρου με τελικό προορισμό την παραλία, προσκαλώντας τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στον αγώνα αυτό κατά της καύσης σκουπιδιών.

Επιπλέον, η Επιτροπή Αγώνα προτρέπει κάθε πολίτη να προσθέσει το όνομά του στην ομαδική καταγγελία, η οποία θα κατατεθεί στην Περιφέρεια Θεσσαλίας (Τμ. Περιβάλλοντος) και θα αφορά στη δυσοσμία. Η ανοχή στο έγκλημα και η κάλυψή του από τις συναρμόδιες υπηρεσίες ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να σταματήσει ΤΩΡΑ »  αναφέρει στο κάλεσμά της η Επιτροπή Αγώνα.

Μοιράσου το άρθρο: