“Η Ωραία Κοιμωμένη και ο Γενναίος των Δασών” στο θέατρο “Μελίνα Μερκούρη”
6 Αυγ 2019
Φεστιβάλ Πάου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
6 Αυγ 2019

“Η αλήθεια για την διατροφή των ασθενών στο Νοσοκομείο του Βόλου”

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά με το δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας «Ταχυδρόμος», ότι δήθεν «μένουν νηστικοί ασθενείς στο Νοσοκομείο», σας ενημερώνουμε ότι:

α) Το Τμήμα Διαιτολογίας – Διατροφής   που είναι υπεύθυνο για την σύνταξη του καθημερινού διαιτολογίου, χαρακτηρίζει αναληθείς τις σχετικές αναφορές των ελλείψεων και το μενού των ασθενών εκτελείται κανονικά. Κάποιες μικρές ελλείψεις παρουσιάζονται την περίοδο αλλαγών των προμηθευτών μεταξύ των συμβάσεων.

β) Οι διαγωνισμοί για την προμήθεια τροφίμων και υλικών παρασκευής γευμάτων υλοποιούνται κανονικά. Έως σήμερα έχουν απορροφηθεί 86.529,46 ευρώ από τον ετήσιο τακτικό διαγωνισμό ενώ παράλληλα εκτελούνται προμήθειες, με συμβάσεις ύψους 78.397,57 ευρώ και δεν έχει παρατηρηθεί καμία ουσιαστική παρεκτροπή από το σχεδιασμό.

γ) Ο ετήσιος διαγωνισμός ύψους 300.000,00 ευρώ βρίσκεται στο τελικό στάδιο προσυμβατικού ελέγχου  και συμβασιοποιείται το επόμενο 15ήμερο.

Τελειώνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον τοπικό τύπο που εμμέσως συγχαίρει την πολύ καλή λειτουργία του Νοσοκομείου μας, προβάλλοντας αυτά τα μικρά και μη ουσιαστικά θέματα μπροστά στο τιτάνιο έργο που αναβάθμισε το Νοσοκομείο μας τα τελευταία χρόνια.

Μοιράσου το άρθρο: