Θερινό Σεμινάριο Αρχαίου Δράματος με την Λυδία Κονιόρδου
2 Αυγ 2019
Συνελήφθη 57χρονος για απάτη χιλιάδων ευρώ σε βάρος της ΕΒΟΛ
2 Αυγ 2019

Πρόγραμμα Φεστιβάλ 2019 στο Θέατρο Αλώνι

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΡΟΓΡΑΜΜA ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2019

3 Αυγούστου, 8:30 μ.μ. – Τρωάδες του Ευριπίδη: 5ο Σεμινάριο Αρχαίου Δράματος με τη Λυδία Κονιόρδου. Διαμένοντας στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας , ηθοποιοί και σπουδαστές θα εργαστούν πάνω στο αρχαίο δράμα με θέμα τις Τρωάδες και θα παρουσιάσουν το έργο τους στο κοινό για μία παράσταση. Πρόλογος από τον θεατρολόγο Βάλτερ Πούχνερ.

5 Αυγούστου, 9:00 μ.μ. – Αντιγόνη του Σοφοκλή Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη παρουσίαση της παράστασης στο Θέατρο Άττις, η Ομάδα Σημείο Μηδέν με τον Σάββα Στρούμπο, συνεργάτη του παγκοσμίου φήμης σκηνοθέτη Θεόδωρου Τερζόπουλου, θα παρουσιάσουν το αποτέλεσμα πολύμηνου εργαστηρίου πάνω στη γνωστή τραγωδία.

10 Αυγούστου, 9.00 μ.μ. – Συναυλία με τους Χειμερινούς Κολυμβητές Aργύρης Μπακιρτζής (φωνή), Κώστας Βόμβολος (ακορντεόν), Κώστας Σιδέρης (τζουράς, φωνή), Μπάμπης Παπαδόπουλος (κιθάρα), Χάρης Παπαδόπουλος (μπουζούκι).

16 & 17 Αυγούστου, 9.00 μ.μ. – «Piano στο Αλώνι» Διήμερο με 4 νέους διεθνώς βραβευμένους σολίστ πιάνου, σε συνεργασία με τη διεθνούς φήμης πιανίστα και παιδαγωγό Αγάθη Λεϊμονή.
21 Αυγούστου,9.00 – Τα δεκανίκια ή πώς ξέμαθα να περπατώ Μετά από τη θερμή ανταπόκριση κοινού και κριτικών, η ομάδα Art Vouveau παρουσιάζει για 3η χρονιά την απολαυστική θεατρική παράσταση με κωμικές καταστάσεις για πολλαπλές αναγνώσεις!

25 Αυγούστου, 9.00 μ.μ. – Συναυλία Νότης Μαυρουδής και Γιώργος Τοσικιάν (κιθάρες), Μαρία Θωίδου (φωνή), σε συνδιοργάνωση με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Μία συνδιοργάνωση δύο πολιτιστικών πρωτοβουλιών, του Θεάτρου Αλώνι και του Φεστιβάλ Πάου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με τη φιλική υποστήριξη του Μουσικού Χωριού. Μία συναυλία-συνάντηση τριών φεστιβάλ για μια πρώτη προσέγγιση του οράματος «Πολιτιστικό Πήλιο» με στόχο την ποιότητα της ζωής μέσα από οτιδήποτε φτιάχνει πολιτισμό.
Για περισσότερες πληροφορίες: theatroaloni.gr

Μοιράσου το άρθρο: