Στο αστυνομικό τμήμα μητέρα και ο φίλος της κόρης της μετά από αλληλομηνύσεις
30 Ιούλ 2019
“Να μ’ αγαπάς, όσο μπορείς να μ’ αγαπάς…”
30 Ιούλ 2019

Ιστιοφόρο προσέκρουσε σε αβαθή στην Τσουγκριά Σκιάθου

Μοιράσου το άρθρο:

Χτες το απόγευμα ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σκιάθου, από τον κυβερνήτη του ιστιοφόρου σκάφους «LOLUA», σημαίας Ιταλίας, ότι το σκάφος προσέκρουσε με την καρίνα σε αβαθή, νοτιοδυτικά της Τσουγκριάς και θέλει να προσδέσει στο λιμάνι της Σκιάθου για να ελεγχθεί πιθανή εισροή υδάτων.

Το σκάφος προσέδεσε αυτοδύναμα με ασφάλεια στο λιμάνι της Σκιάθου, όπου διαπιστώθηκε μικρή εισροή υδάτων στο πρωραίο σημείο ένωσης της καρίνας με την γάστρα στου σκάφους.

Στο σκάφος επέβαιναν οκτώ άτομα, ενώ από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Λιμεναρχείο Σκιάθου, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ιστιοφόρου μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.

Επίσης, αποκολλήθηκε με ίδιες δυνάμεις το τουριστικό σκάφος «ΧΑΡΑ-ΕΛΠΙΔΑ» που είχε προσαράξει χθες το βράδυ, σε ύφαλο στην περιοχή Κάστρο στη Σκιάθο με δύο επιιβαίνοντες.

Το σκάφος προσέδεσε με ασφάλεια στο λιμάνι της Σκιάθου, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Μοιράσου το άρθρο: