ΕΟΑΣΚ: Καταστροφικές οι ζημιές – Άμεσες αποζημιώσεις – Δημόσιος ΕΛΓΑ με επαρκή χρηματοδότηση
22 Ιούλ 2019
Στ΄ Άγραφα ….ένα ταξίδι – Οδοιπορώντας στην ενδοχώρα: Τ΄ Άγραφα Ευρυτανίας
22 Ιούλ 2019

Ενημερωτική δράση του «Φάρου Σκοπέλου» για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος

Μοιράσου το άρθρο:

Η ενημερωτική δράση του συλλόγου «ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ» σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του beach bar «APPLE PARADISE» στη Μηλιά Σκοπέλου την Κυριακή 21/7 και στο πλαίσιο αυτής μοιράστηκαν ενημερωτικό υλικό, το οποίο στάλθηκε στο σύλλογο από τον ΟΕΚΚ «ΑγκαλιάΖΩ» καθώς και δωρεάν δείγματα προϊόντων αντηλιακής προστασίας από τη  εταιρεία Frezyderm και το φαρμακείο του Φ.Ραμαντάνη (προϊόντα της εταιρείας APIVITA).

H δράση ξεκίνησε το μεσημέρι της Κυριακής και ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα.

Η διανομή του ενημερωτικού υλικού και των δειγμάτων των προϊόντων αντηλιακής προστασίας  στους παρευρισκόμενους στην παραλία της Μηλιάς , έγινε από την πρόεδρο του συλλόγου ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ , κ. Μάγδα Πατσή και τη συντονίστρια του συλλόγου, κ. Μαρία Καφαντάρη.

Η εν λόγω δράση, έγινε στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης/ευαισθητοποίησης του συλλόγου ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ  και για την υλοποίηση της υποστηρίχτηκε από τον κ. Μπαλαμπάνη , ιδιοκτήτη του beach bar “APPLE PARADISE”, τον ΟΕΚΚ «ΑγκαλιάΖΩ», την εταιρεία FREZYDERM και το φαρμακείο του κ. Φίλιππου Ραμαντάνη.

Επίσης, η κάλυψη της σε επίπεδο φωτογραφικού υλικού και βίντεο, έγινε από την κ. Κατερίνα Ρέκκα.

Ο σύλλογος «ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ» ευχαριστεί θερμά  όλους όσους βοήθησαν και στήριξαν την υλοποίηση της δράσης αυτής , η οποία είναι πιθανό να υλοποιηθεί εκ νέου και σε άλλες παραλίες του νησιού της Σκοπέλου.

 

 

Μοιράσου το άρθρο: