Καθόλου ικανοποιητική η κίνηση της αγοράς την Κυριακή 14 Ιουλίου
16 Ιούλ 2019
Και τη Μαγνησία αναμένεται να πλήξει από το απόγευμα ο «Αντίνοος»
16 Ιούλ 2019

ΔΕΥΑΜΒ: Πρόσκληση για σύνδεση με αποχέτευση των καταναλωτών του ορεινού όγκου

Μοιράσου το άρθρο:

Τους καταναλωτές του ορεινού όγκου του δήμου Βόλου, ήτοι από Πορταριά, Μακρινίτσα, Κατωχώρι και Σταγιάτες, να συνδεθούν με τα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης σε εφαρμογή απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου από το 2016. Σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι η δημόσια υγεία αποτελεί κοινωνικό αγαθό και δίνει περιθώριο μέχρι την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου να προσέλθουν στα γραφεία της και να προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες.

Η ανακοίνωση

Η ΔΕΥΑΜΒ σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 237/28-06-2019 απόφαση του Δ.Σ. ΚΑΛΕΙ όλους τους καταναλωτές του ορεινού όγκου (Πορταριά, Μακρυνίτσα, Κατωχώρι, Σταγιάτες) να συνδεθούν ολοκληρωμένα με τα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης κατά την εφαρμογή της υπ΄ αριθμ. 8/2016 απόφασης του Δ.Σ..

Επειδή η δημόσια υγεία αποτελεί κοινωνικό αγαθό και μας αφορά όλους, όσων τα ακίνητα δεν έχουν συνδεθεί ακόμη με τα δίκτυα ύδρευσης –  αποχέτευσης της ΔΕΥΑΜΒ καλούνται για τελευταία φορά όπως μέχρι την Παρασκευή 20/09/2019 να προσέλθουν στα γραφεία της ΔΕΥΑΜΒ και προβούν σε όλες τις δέουσες ενέργειες για τη σύνδεση των ακινήτων τους, άλλως η ΔΕΥΑΜΒ είναι υποχρεωμένη να ακολουθήσει τη νόμιμη διαδικασία για την προάσπιση της δημόσιας υγείας.

Μοιράσου το άρθρο: