Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος στη Ν. Ιωνία την επομένη των εκλογών
9 Ιούλ 2019
Διερεύνηση εφαρμογής ενιαίου συστήματος εισιτηρίων για πράσινες μεταφορές
9 Ιούλ 2019

Ν. Χαυτούρας: «Μίζερο» το ποσοστό του ΚΙΝ.ΑΛ. στη Μαγνησία – Αιχμές προς τη Ν.Ε.

Μοιράσου το άρθρο:

Αιχμές προς τη Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής στη Μαγνησία για τον τρόπο που διεξήχθη ο προεκλογικός αγώνας στη Μαγνησία, καθώς και γενικότερα, προς όλους όσους είχαν αναλάβει τον σχεδιασμό του, άφησε ο πρώτος σε ψήφους του ψηφοδελτίου του ΚΙΝ. ΑΛ. στο Νομό, κ. Νίκος Χαυτούρας, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Βόλου.

Σχολιάζοντας μάλιστα, το ποσοστό που έλαβε το κόμμα στις εκλογές (6,58%), το οποίο είναι το μικρότερο στη Θεσσαλία και από τα μικρότερα πανελλαδικά, ο κ. Χαυτούρας το χαρακτήρισε «μίζερο» και κάλεσε όλους, να αναλάβουν τις ευθύνες τους, αφού αναλυθούν τα εκλογικά αποτελέσματα και βρεθούν τα αίτια που οδήγησαν στα χαμηλά ποσοστά.

Εκτίμησε επίσης, πως είναι «κακό για τη Μαγνησία, το γεγονός ότι εδώ και δέκα χρόνια, το κόμμα είναι χωρίς τοπική εκπροσώπηση στο κοινοβούλιο.

«Η έδρα για τον νομό μας δεν κερδήθηκε και οφείλουμε όλοι να αναλογιστούμε τις αιτίες αλλά και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν για την ανατροπή των συνθηκών και των καταστάσεων που κρατούν το ΠΑΣΟΚ καθηλωμένο στο χώρο των μικρών της Βουλής και όχι των μεγάλων όπως αρμόζει στην ιστορία του» προσθέτοντας πως η πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής τον επιφορτίζει με περισσότερες ευθύνες απέναντι στον κόσμο της Προοδευτικής Παράταξη.

Μοιράσου το άρθρο: