Τη Δευτέρα 8 Ιουλίου αρχίζουν οι θερινές εκπτώσεις
7 Ιούλ 2019
Πνίγηκε 83χρονος στο Μαλάκι
7 Ιούλ 2019

Χωρίς εφορευτικές επιτροπές αλλά με ικανοποιητική προσέλευση οι εκλογές

Μοιράσου το άρθρο:

Οι εφορευτικές επιτροπές δεν προσήλθαν στις περισσότερες των περιπτώσεων στα εκλογικά τμήματα που είχαν οριστεί ενώ σε μία περίπτωση στη Σκόπελο η αναπληρωτής εκλογική αντιπρόσωπος διεξάγει τις εκλογές καθώς η αρχικά ορισθείσα ασθένησε, όπως ανέφερε η έφορος των εκλογών στο Πρωτοδικείο του Βόλου. Το ίδιο είχε παρατηρηθεί και στις ευρωεκλογές και στις αυτοδιοικητικές εκλογές, όμως αρκετοί ήταν εκείνοι που μέχρι το μεσημέρι είχαν προσέλθει να ψηφίσουν με τον μεγαλύτερο όγκο να έχει ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα νωρίς το πρωί.

Συνολικά λειτουργούν 361 εκλογικά τμήματα και επιπλέον τρία ετεροδημοτών στο 3ο Γυμνάσιο Βόλου (οδός Κύπρου). Στη Μαγνησία συμμετέχουν στις εκλογές 18 συνδυασμοί.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 7.00 το πρωί και θα κλείσουν στις 7.00 το απόγευμα.

 

Και η Μαγνησία στο δείγμα για τα exit polls

Συνολικά, τέσσερις δημοσκοπικές εταιρείες, η ALCO, η MARC, η METRON ANALYSIS και η MRB, διεξάγουν από κοινού exit poll και στη Μαγνησία. Ανά 32 άτομα, καλείται ένας ψηφοφόρος να εκφράσει την προτίμησή του στην κάλπη του exit poll.
Οι ψηφοφόροι θα έχουν τη δυνατότητα να ρίξουν την ψήφος τους στην κάλπη των exit polls μέχρι τις 6 το απόγευμα και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν ακριβώς στις 7 από τα τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.

Η κάλπη του exit poll έχει στηθεί στο σχολικό συγκρότημα των 20ου και 3ου Δημοτικών Σχολείων Βόλου, στη συμβολή των οδών Γαλλίας και Ογλ, ενώ αντίστοιχες κάλπες έχουν στηθεί έξω από εκλογικά τμήματα σε Αλμυρό και τη Σούρπη.

Μοιράσου το άρθρο: