Ενημερωτική εκδήλωση των “Εμπόρων Ενάντια στην Κρίση” για την υπαγωγή στη ρύθμιση των 120 δόσεων
24 Ιούν 2019
Εκδήλωση ενημέρωσης για το LEADER στο Μουζάκι
24 Ιούν 2019

Περιοδείες υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία

Μοιράσου το άρθρο:

Κλιμάκια με τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ –Προοδευτική Συμμαχία Κατερίνα Παπανάτσιου, Φωτεινή Κοκκινάκη και Ηλία Καραπατάκη το Σάββατο το βράδυ περιόδευσαν στην Κερασιά, το Κεραμίδι και τα Κανάλια. Συναντήθηκαν με εκπροσώπους των τοπικών συμβουλίων και με κατοίκους των χωριών.

Δεύτερο κλιμάκιο με τους υποψήφιους βουλευτές Δημήτρη Κουτσιφέλη, Μάκη Μπαλλή, Ακη Καλαμαρά, Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο και Μαρίνα Χρυσοβελώνη περιόδευσε στο Νεοχώρι και την Συκή.
Την Κυριακή το βράδυ κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Ακη Καλαμαρά, τον Μάκη Μπαλλή και την Κατερίνα Παπανάτσιου επισκέφθηκε το Ριζόμυλο. Οι υποψήφιοι βουλευτές πήραν μέρος σε σύσκεψη από τους κατοίκους του χωριού.

Στις συζητήσεις κατά την διάρκεια αυτών των περιοδειών οι υποψήφιοι βουλευτές συζήτησαν για θέματα σχετικά με τα προβλήματα των αγροτών, των κτηνοτρόφων και των λατόμων και ανέδειξαν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ιδιαίτερα σε σχέση με θέματα που αφορούν την δικαιότερη φορολογία και το συνταξιοδοτικό.

Αναφέρθηκαν στην μείωση του ΕΝΦΙΑ το 2019 μεσοσταθμικά κατά 10% και κατά 30 % για τις χαμηλές και μεσαίες περιουσίες και στην ρύθμιση των 120 δόσεων για χρέη στην εφορία.
Ανέπτυξαν την προγραμματική δέσμευση της κυβέρνησης για μείωση του φόρου των συνεταιρισμών αγροτών .

Αναφέρθηκαν επίσης εκτεταμένα στις σημαντικές επιτυχείς προσπάθειες των κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ που κατάφεραν να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του δημόσιου ασφαλιστικού συστήματος και η δυνατότητα καταβολής συντάξεων στους αγρότες, στις σημαντικές φορολογικές ελαφρύνσεις που αφορούν την σημαντική πλειοψηφία των αγροτών που ξεπερνά το 95% , στο νέο νομοθετικό πλαίσιο για τους συνεταιρισμούς, στην υλοποίηση της κάρτας του αγρότη , στο νόμο για τις βοσκήσιμες γαίες, στην δυνατότητα ρύθμισης χρεών στην ΔΕΗ για παλιά και νέα χρέη και στην υλοποίηση προγραμμάτων εξωστρέφειας για την προώθηση των αγροτικών προϊόντων.

Μοιράσου το άρθρο: