Ανοιχτή επιστολή Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας προς τον Κ. Λούλη
24 Ιούν 2019
Ενημερωτική εκδήλωση των «Εμπόρων Ενάντια στην Κρίση» για την υπαγωγή στη ρύθμιση των 120 δόσεων
24 Ιούν 2019

Κώστας Τσιάρας: Η μείωση των φόρων αφορά όλους τους Έλληνες

Μοιράσου το άρθρο:

«Η μείωση των φόρων που θα προωθήσει ως Πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφορά όλους τους Έλληνες» σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας κατά την περιοδεία του στη Νεράιδα, στο Σαραντάπορο, στον Αμάραντο, το Καροπλέσι, στη Μολόχα, στην Απιδιά, στη Δαφνοπηλιά, στο Παλιούρι και στο Λουτρό, το περασμένο Σάββατο 22 Ιουνίου 2019.
«Το σχέδιό μας για μείωση των φόρων δεν αφορά μόνο τους ελεύθερους επαγγελματίες. Αφορά πρωτίστως τα χαμηλότερα εισοδήματα. Αφορά τους χαμηλόμισθους και κυρίως τους αγρότες, που διαθέτουν κατά τεκμήριο λιγότερους πόρους για να ζήσουν τις οικογένειές τους» είπε ο κ. Τσιάρας και εξειδίκευσε ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.
«Δεν θα υποσχεθούμε τα πάντα στους πάντες, όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ που θα καταργούσε με ένα νόμο και ένα άρθρο όλες τις επιβαρύνσεις για τους πολίτες» είπε ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και συμπλήρωσε πως «Το οικονομικό επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει εκπονήσει ένα ρεαλιστικό σχέδιο που στο τελευταίο στάδιο εφαρμογής του θα καταργεί οριστικά το τέλος επιτηδεύματος και την ειδική εισφορά αλληλεγγύης» Διαβεβαίωσε, μάλιστα, πως στον σχεδιασμό της Νέας Δημοκρατίας εντάσσεται η μείωση των συντελεστών ΦΠΑ, με παράλληλη διατήρηση του υπερμειωμένου συντελεστή 6%.
Τέλος, ο κ. Τσιάρας αναφέρθηκε στον νόμο Κατρούγκαλου που κατακρεούργησε τις συντάξεις των νέων συνταξιούχων και επανέλαβε τη δέσμευση που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της ΝΔ για μείωση των εισφορών για κύρια σύνταξη από 20% σε 15% εντός της επόμενης τετραετίας

Με επισκέψεις στον Άγιο Γεώργιο, στο Ξυνονέρι, στην Κρύα Βρύση, στο Γεωργικό και στη Μητρόπολη συνεχίζει τη Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 το πρόγραμμα των περιοδειών του ο υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας.

Αναλυτικά, το Πρόγραμμα του κ. Τσιάρα έχει ως εξής:

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

• 18:15 στον Άγιο Γεώργιο στο καφενείο του Παναγιώτη Γραββάνη
• 18:50 στο Ξυνονέρι, στο καφενείο του Δημήτρη Φουστανά
• 19:30 στην Κρύα Βρύση, στο καφενείο του Ευάγγελου Κοντού
• 20:10 στο Γεωργικό, στο καφενείο του Ηλία Τασιόπουλου
• 20:40 στη Μητρόπολη, στο καφενείο του Γιώργου Γκουτζαμάνη

Μοιράσου το άρθρο: