Κώστας Τσιάρας: Η μείωση των φόρων αφορά όλους τους Έλληνες
24 Ιούν 2019
Περιοδείες υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία
24 Ιούν 2019

Ενημερωτική εκδήλωση των “Εμπόρων Ενάντια στην Κρίση” για την υπαγωγή στη ρύθμιση των 120 δόσεων

Μοιράσου το άρθρο:

Εκδήλωση με θέμα “Ενημέρωση για την υπαγωγή στη ρύθμιση των 120 δόσεων” διοργανώνουν οι “Έμποροι Ενάντια στην Κρίση”, την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, στις 19:00, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας (Δημητριάδος 176), σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Όπως τονίζεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση καλούνται τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, αλλά και το σύνολο των επαγγελματιών της πόλης του Βόλου να την παρακολουθήσουν.

Αναλυτικότερα:

“Καλούμε τα μέλη του ΕΣΒ αλλά και το σύνολο των επαγγελματιών της πόλη μας να έρθουν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση για τις 120 δόσεις που πρόσφατα ψηφίστηκε από τη Βουλή. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26/06/2019 στις 19.00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου (Δημήτριάδος 176).

Από την πλευρά μας ως Έμποροι Ενάντια στην Κρίση καταθέσαμε πρόταση στο ΔΣ του ΕΣΒ προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αυτή. Θεωρούμε πολύ σημαντικό το γεγονός ότι το ΔΣ, αν και κάπως καθυστερημένα υιοθέτησε και ψήφισε την πρότασή μας.

Αφού για ένα τέτοιο μέτρο είναι σημαντικό να υπάρχει η καλύτερη δυνατή ενημέρωση προς το σύνολο των εμπόρων και των ελεύθερων επαγγελματιών, γιατί μπορεί να δώσει μια ανάσα, παρά τις όποιες ελλείψεις μπορεί να υπάρχουν.

Τέτοιες εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες πρέπει να γίνονται συνεχώς από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου & Ν.Ιωνίας, αφού αυτός είναι κατά βάση ο σκοπός και ο ρόλος του.

Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να επιμένουμε σε αυτή την κατεύθυνση, όπως άλλωστε κάνουμε όλα τα χρόνια της συμμετοχής μας στο ΔΣ του ΕΣΒ.”

Μοιράσου το άρθρο: