Στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της ΝΔ, τρεις από τις έξι υποψήφιους
20 Ιούν 2019
Ενημερωτική εκδήλωση για τις 120 δόσεις από τον Ε.Σ.Β.
20 Ιούν 2019

Σποράδες: Εξετάσεις για ανανέωση διπλώματος άνω των 74 ετών

Μοιράσου το άρθρο:

Από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 ειδικά συνεργεία της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΠΕΜΣ, θα μεταβούν στη Σκόπελο, όπου και θα διενεργηθούν εξετάσεις οδηγών για ανανέωση διπλώματος άνω των 74 ετών.

Ακολούθως τα ειδικά συνεργεία της Διεύθυνσης Μεταφορών θα μεταβούν στην Αλόννησο για την εξυπηρέτηση των εκεί υποψηφίων οδηγών που επιθυμούν την ανανέωση του διπλώματος οδήγησης.

Σύμφωνα με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη «Ειδικά συνεργεία της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας έχουν μεταβεί στα νησιά των Σποράδων, προκειμένου να εξυπηρετήσουν εκεί τους υποψηφίους υπερήλικες οδηγούς και να μην αναγκαστούν να μεταβούν στην Ηπειρωτική Μαγνησία για να λάβουν μέρος στις εξετάσεις. Από την πλευρά μας κάνουμε ότι είναι δυνατόν να δώσουμε αφενός μεν λύση σε ένα θέμα που ανήκει αποκλειστικά και μόνο στο Υπουργείο και από την άλλη προσπαθούμε για τους κατοίκους των νησιών να διεξαχθούν οι εξετάσεις κατά τόπους, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν κατά την μετακίνησή τους στο Βόλο».

Μοιράσου το άρθρο: