Κ. Τσιάρας: Δεν πείθονται οι συνταξιούχοι από το «έκτακτο, προεκλογικό επίδομα» του κ. Τσίπρα
15 Ιούν 2019
Αναβίωση «Κλήδονα», παραδοσιακοί χοροί, φωτιά και γλέντι στον Άνω Βόλο
18 Ιούν 2019

Την ερχόμενη Τρίτη η κεντρική πολιτική ομιλία του Ν. Ευθυμιάδη στους Σοφάδες

Μοιράσου το άρθρο:

Την προσεχή Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 στις 9 το βράδυ ο Νίκος Ευθυμιάδης, υποψήφιος βουλευτής ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ Νομού Καρδίτσας θα πραγματοποιήσει την κεντρική πολιτική του ομιλία στο Δήμο Σοφάδων, στην Τρίγωνη Πλατεία, στο Κατάστημα ‘’ΤΡΙΓΩΝΟ’’(Γ.Αθανασιά) στους Σοφάδες.
Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου, «ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ θα αναφερθεί στο ρόλο της Δημοκρατικής Παράταξης για το μέλλον του Έθνους και της Χώρας και της μάχες που πρέπει να δοθούν για την εθνική ανασυγκρότηση, την ανασύσταση της μεσαίας τάξης, την οριστική υπέρβαση της κρίσης, τη διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής, την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας, δικαιοσύνης και προοπτικής για όλους.
Σε όλες του τις ομιλίες ο Νίκος Ευθυμιάδης σε χωριά, σε χώρους εργασίας και στις πόλεις, τονίζει ό,τι:
Δίνω την μάχη με τα ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ για να ανατρέψουμε τα δεδομένα, ως ο πραγματικός προοδευτικός πόλος στην Ελληνική πολιτική ζωή. Με σχέδιο και μοντέλο διακυβέρνησης. Με πολιτική αυτονομία, αυτόνομη πορεία, πρωταγωνιστικό ρόλο. Ενεργός Πολίτης, πάντα παρών στα δύσκολα για τα ΠΑΣΟΚ.
Το Κίνημα Αλλαγής εκφράζει την ανάγκη για αλλαγή πολιτικής και ανατροπής για να ξεφύγουμε από τη στείρα πόλωση και τον επικίνδυνο διχασμό.
Με εθνική συνεννόηση το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ θα αγωνιστεί για τη διαμόρφωση εθνικής γραμμής στον ευρωπαϊκό δρόμο με πατριωτική ευθύνη για την ανασυγκρότηση της οικονομίας, τη βιώσιμη ανάπτυξη αλλά και την επαναθεμελίωση της κοινωνικής συνοχής.
Απευθυνόμαστε στους προοδευτικούς πολίτες.
Τους δίνουμε το χέρι, όπως και σε όλους τους πολίτες, τους μικρομεσαίους, τους εργαζομένους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, τους νέους, τους αγρότες, τους συνταξιούχους , τους ανέργους, όλους τους δημιουργικούς συμπολίτες μας, αλλά και τους αδύναμους, να συστρατευθούν με το Κίνημα Αλλαγής και να αγωνιστούμε μαζί για την αλλαγή πολιτικής, τη βιώσιμη ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη.
Οι πολίτες του Νομού Καρδίτσας γνωρίζουν την δική μου δουλειά για δεκαετίες στον Νομό μας και την προσφορά της οικογένειας Ευθυμιάδη στο Πνευματικό-Εκπαιδευτικό οικοδόμημα του Νομού.
Ζητώ την ψήφο του Καρδιτσιώτικου λαού ώστε να μπορέσουμε να εκφράσουμε τους πολίτες αύριο με πραγματικά προοδευτικές προτάσεις για την επιστροφή στην ευημερία και στην κοινωνική δικαιοσύνη».

Μοιράσου το άρθρο: