Περιοδείες και συναντήσεις του Χρήστου Μπουκώρου
13 Ιούν 2019
Νεκρός εντοπίστηκε 60χρονος στις Μηλιές
14 Ιούν 2019

Έξι συνολικά οι δράστες της κλοπής του κοσμηματοπωλείου στον Αλμυρό

Μοιράσου το άρθρο:

Έξι ήταν τελικά οι δράστες της κλοπής του κοσμηματοπωλείου στον Αλμυρού τα ξημερώματα της 17ης Σεπτεμβρίου 2018.  Μετά την ταυτοποίηση πέντε δραστών, σήμερα ταυτοποιήθηκε κι ο έκτος δράστης, ένας 26χρονος αθίγγανος, κάτοικος Ζεφυρίου.

Υπενθυμίζεται ότι στις 9 Οκτωβρίου 2018, είχαν ταυτοποιηθεί δύο από τους δράστες, ηλικίας 31 και 25 ετών, αθίγγανοι από το Ζεφύρι Αττικής, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Στις 17 Οκτωβρίου 2018, με νέα ανακοίνωση της Αστυνομίας, είχε ανακοινωθεί η ταυτοποίηση ακόμη ενός δράστη της κλοπής, ενός 28χρονου επίσης αθίγγανου από το Ζεφύρι Αττικής.

Στις 12 Φεβρουαρίου 2019 είχαν ταυτοποιηθεί άλλοι δύο δράστες επίσης, αθίγγανοι από το Ζεφύρι Αττικής ηλικίας 25 και 22 ετών. Μάλιστα ο 22χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος, για μεγάλες περιπτώσεις κλοπών, όπως και οι συνεργοί τους.

Ιστορικό υπόθεσης

Τα ξημερώματα στις 17 Σεπτεμβρίου, οι δράστες, έσπασαν με βαριοπούλα την κεντρική είσοδο του καταστήματος που βρίσκεται κοντά στην πλατεία και στο Ταχυδρομείο της περιοχής κι αφαίρεσαν κοσμήματα και τιμαλφή που υπήρχαν, αφήνοντας μόνο δύο ρολόγια, με τη “λεία” τους να υπολογίζεται ότι ξεπερνά τις 500.000ευρώ.

Μάλιστα, “σήκωσαν” μέχρι και το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε, ενώ φάνηκαν να μην επηρεάζονται από τον συναγερμό που χτυπούσε. Το αυτοκίνητο, μαύρο Volkswagen Golf, που χρησιμοποίησαν οι δράστες για τη διαφυγή τους είχε εντοπιστεί την ίδια ημέρα σε παράδρομο στο Κρόκιο.

Η σχετική δικογραφία έχει υποβληθεί στον Ανακριτή Αθηνών για να προχωρήσει με τις περαιτέρω διαδικασίες που προβλέπονται.

Μοιράσου το άρθρο: