Εκδηλώσεις για τον εθελοντή αιμοδότη, αγώνες στη φύση και σκάκι με την στήριξη της Π.Ε.Μ.Σ.
12 Ιούν 2019
Συνελήφθη 27χρονος για απάτη
12 Ιούν 2019

Στην Καρδίτσα το 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Αθλητών Στίβου

Μοιράσου το άρθρο:

Το 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου, συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, την ΠΕΔ Θεσσαλίας, το Δήμο Καρδίτσας, τον ΣΕΒΑΣ και την ΟΕΒΑΣ. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Καρδίτσα, στο Δημοτικό Στάδιο, το Σαββατοκύριακο, στη μνήμη του Θανάση Καλογιάννη, που έφυγε πριν δύο χρόνια από την ζωή σε ηλικία μόλις 52 χρονών, για τον οποίο θα μιλήσει η Άννα Βερούλη, και στη μνήμη του Γιάννη Παλαμιώτη, έναν θρύλο του τοπικού αθλητισμού, που απεβίωσε το 2010 σε ηλικία 96 ετών, για τον οποίο θα μιλήσει ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιβέρης. Σήμερα παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου από εκπροσώπους των διοργανωτών και συγκεκριμένα από τον εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου κ. Κ. Νεοφώτιστο, τον επίσης εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας, γραμματέα του ΣΕΒΑΣ Καρδίτσας και πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Γ. Σδόγγο, τον πρόεδρο του ΣΕΒΑΣ Καρδίτσας κ. Λ. Λώλο, το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΒΑΣ και πρόεδρο του Συλλόγου Δρομέων ν. Καρδίτσας κ. Β. Ζησόπουλο, τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΚ κ. Μ. Τάντο και τον εντεταλμένο περιφερειακό Σύμβουλο κ. Ορ. Ψαχούλα.

Θα συμμετέχουν περίπου 400 αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας, ενώ έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής και ξένοι βετεράνοι αθλητές. Οι αθλητές θα αγωνιστούν συνολικά σε 679 αθλήματα καθώς σε κάθε αγώνισμα υπάρχουν συνολικά 14 κατηγορίες, με δεδομένο ότι οι αθλητές συμμετέχουν ηλικιακά και συγκεκριμένα ανά πενταετία. Οι δε μετρήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά και θα υπάρχει άμεση ενημέρωση για τα αποτελέσματα, μέσω συστήματος Ολυμπιακών προδιαγραφών.
Από την αθλητική αυτή εκδήλωση αναμένονται στην Καρδίτσα περίπου 2000 φίλοι του αθλητισμού, αθλητές και οι συνοδοί τους, δημιουργώντας ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός για την περιοχή. Όπως τόνισαν οι διοργανωτές τόσο στον αγωνιστικό και περιβάλλοντα χώρο του ΔΑΚ Καρδίτσας, όσο και στο γρασίδι του αθλητικού πάρκου έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες εργασίες προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες της διοργάνωσης. Επιπλέον, οι εγκαταστάσεις του Σταδίου της Καρδίτσας βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως τονίστηκε, παρότι το ΔΑΚ είναι στάδιο Ολυμπιακών προδιαγραφών έχουν να διοργανωθούν αγώνες στίβου σε αυτό από το 2007 . Οι παρόντες παλαίμαχοι αθλητές εξέφρασαν την αισιοδοξία ότι θα είναι μία διοργάνωση που θα μείνει αξέχαστη και αφού ευχαρίστησαν Δήμο, Περιφέρεια και ΠΕΔ για την στήριξη και την βοήθεια κάλεσαν τον κόσμο να δει τους σπουδαίους αθλητές του παρελθόντος και να χειροκροτήσει τις προσπάθειές τους.
Η διοργάνωση θα έχει άμεση ενημέρωση και τα αποτελέσματα θα αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα της, εκεί όπου θα φιλοξενηθεί και το πρόγραμμά της: https://veterkard.wixsite.com/karditsa2019

Μοιράσου το άρθρο: