Έξι χιλιάδες ευρώ για την μόνωση της ταράτσας του κτιρίου της Χημικής Υπηρεσίας
12 Ιούν 2019
Εκδηλώσεις για τον εθελοντή αιμοδότη, αγώνες στη φύση και σκάκι με την στήριξη της Π.Ε.Μ.Σ.
12 Ιούν 2019

Ομαλά σήμερα οι πανελλαδικές των ΓΕΛ-Ολιγόλεπτη διακοπή ρεύματος στην Αλόννησο

Μοιράσου το άρθρο:

Στην Ιστορία της της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών της Φυσικής της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής. εξετάστηκαν σήμερα οι απόφοιτοι των ΓΕΛ και στη Μαγνησία. Στις εξετάσεις συμμετείχαν 1394 μαθητές σε σύνολο 1438 και απουσίασαν 44. Συγκεκριμένα στην Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών συμμετείχαν 477 μαθητές σε σύνολο 493 και απουσίασαν 16. Στην Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών συμμετείχαν 586 μαθητές σε σύνολο 600 και απουσίασαν 14. Στην Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών  Οικονομίας και Πληροφορικής συμμετείχαν 331 μαθητές σε σύνολο 345 και απουσίασαν  14.

Οι εξετάσεις εξελίχθηκαν απόλυτα ομαλά. Στο Εξεταστικό Κέντρο του ΓΕΛ Αλοννήσου παρατηρήθηκε ολιγόλεπτη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, στη διάρκεια της οποίας τα ηλεκτρονικά συστήματα του Ε.Κ. λειτούργησαν με εφεδρική παροχή ηλεκτρικής ενέργειας έως ότου η βλάβη αποκαταστάθηκε σε διάρκεια μικρότερης των 15 λεπτών.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές των ΓΕΛ συνεχίζονται την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 με τα μαθήματα, Λατινικά για την Ομάδα Προσανατολισμού των Ανθρωπιστικών Σπουδών, Χημεία για την  Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών  Σπουδών και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών  Οικονομίας & Πληροφορικής.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τα ΕΠΑΛ συνεχίζονται την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 με τα εξής μαθήματα: 1. Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ / Στοιχεία Ανατομίας-Φυσιολογίας ΙΙ (ν. 4473) 2. Ηλεκτροτεχνία 2 / Ηλεκτροτεχνία (ν. 4473), 3.  Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης / Ιστορία των Τεχνών – Έργα και Δημιουργοί (ν. 4473), 4. Αρχιτεκτονικό Σχέδιο.

 

 

                                              

Μοιράσου το άρθρο: