Νεαρή Βολιώτισσα συνελήφθη γιατί “παρενοχλούσε” την οικογένεια 64χρονου
11 Ιούν 2019
Εντυπωσιακές εμφανίσεις δρομέων του ΣΔΥ Βόλου από την Ελλάδα ως και τη Φινλανδία
11 Ιούν 2019

Μουσική βραδιά για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ

Μοιράσου το άρθρο:

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019, στις 9:30 μ.μ., στο Πάρκο Ρήγα Φεραίου (Δημαρχείο Βόλου – μπροστά από τον πρώην Θεόφιλο), η Τ.Ε. Μαγνησίας του ΚΚΕ διοργανώνει μουσική βραδιά για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, σύμφωνα με δελτίο τύπου.

Όπως τονίζεται μεταξύ άλλων στο δελτίο τύπου, στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι:
Αποστόλης Ριζόπουλος, μέλος του Τ.Γ. Μαγνησίας του ΚΚΕ και νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Βόλου
Κώστας Στεργίου, βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ.

Θα ακολουθήσει λαϊκό πρόγραμμα.

Αναλυτικότερα

“Όλοι όσοι δώσαμε από κοινού τη μάχη των τοπικών εκλογών και των ευρωεκλογών, συνεχίζουμε πιο μαχητικά, πιο αποφασιστικά για την ενίσχυση των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. Το πρόγραμμα της επόμενης αντιλαϊκής κυβέρνησης είναι δεδομένο, είναι αντιλαϊκό, είναι τα μέτρα και οι κατευθύνσεις των μνημονιακών νόμων, είναι η πολιτική υπερ των επιχειρηματικών ομίλων, του ΝΑΤΟ, της Ε.Ε., των ΗΠΑ. Αυτό το πρόγραμμα δεν αλλάζει με όποια κυβέρνηση.

Αυτό που μπορεί να αλλάξει, σε αυτό που μπορεί να παρέμβει ο λαϊκός παράγοντας αποφασιστικά είναι στην ενίσχυση της δύναμης εκείνης που έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί απέναντι στην όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση, να μπει μπροστά για την ανάταση του εργατικού και λαϊκού κινήματος, για το άνοιγμα του δρόμου για να πάρει ο λαός την εξουσία. Έχουμε τη δύναμη να συμβάλλουμε για ένα εκλογικό αποτέλεσμα που θα τονώσει την αισιοδοξία στις λαϊκές οικογένειες και αυτό θα γίνει μόνο με την απόρριψη των κάλπικων διλημμάτων ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, με την καταδίκη των υπόλοιπων κομμάτων που ακολουθούν τον ίδιο αντιλαϊκό δρόμο, με τη μεγαλύτερη δυνατή εκλογική ενίσχυση του ΚΚΕ.”

 

Μοιράσου το άρθρο: