Καλλιτεχνική εκδήλωση προς τιμήν του Αγίου Λουκά του Ιατρού
10 Ιούν 2019
Παράσταση διαμαρτυρίας από το Σωματείο Καθαριστριών κατά την επίσκεψη Γαβρόγλου
10 Ιούν 2019

Χωρίς προβλήματα και η σημερινή μέρα πανελληνίων εξετάσεων στη Μαγνησία

Μοιράσου το άρθρο:

Απόλυτα ομαλά εξελίχθηκε και η σημερινή μέρα των πανελληνίων εξετάσεων, στα 21 εξεταστικά κέντρα της Μαγνησίας. Σήμερα, οι απόφοιτοι μαθητές των ημερησίων και εσπερινών Γενικών Λυκείων εξετάστηκαν στο  μάθημα της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και των Μαθηματικών της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής.

Στις εξετάσεις συμμετείχαν 1252 μαθητές σε σύνολο 1325 και απουσίασαν 73. Συγκεκριμένα στην Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών συμμετείχαν 476 μαθητές σε σύνολο 493 και απουσίασαν  17. Στην Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών συμμετείχαν 445 μαθητές σε σύνολο 487 και απουσίασαν 42. Στην Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών  Οικονομίας και Πληροφορικής συμμετείχαν 331 μαθητές σε σύνολο 345 και απουσίασαν  14.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές των ΓΕΛ συνεχίζονται την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 με τα μαθήματα, Ιστορία για την Ομάδα Προσανατολισμού των Ανθρωπιστικών Σπουδών, Φυσική για την  Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών  Σπουδών και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον για την Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών  Οικονομίας & Πληροφορικής.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τα ΕΠΑΛ συνεχίζονται την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 με τα εξής μαθήματα: Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ), Στοιχεία Μηχανών, Ναυσιπλοΐα ΙΙ, Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις και Προγραμματισμός Υπολογιστών.

Μοιράσου το άρθρο: