Ξεκινά αύριο η Ναυτική Εβδομάδα 2019
5 Ιούν 2019
Αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα
5 Ιούν 2019

Πανηγυρική λήξη του Προγράμματος «Απόστολος Θαδδαίος»

Μοιράσου το άρθρο:

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4/6, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, η εκδήλωση λήξης του τρέχοντος Σχ. Έτους του τριετούς προγράμματος κοινωνικής παρέμβασης στο Αλιβέρι και στην Αγία Παρασκευή «Άγιος Απόστολος Θαδδαίος».

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν το Θεατρικό Εργαστήρι, τα τμήματα εκμάθησης οργάνων, τα τμήματα μοντέρνου και παραδοσιακού χορού, ενώ πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής και Αγιογραφίας και μουσική παράσταση της χορωδίας «Δημητριάς».

Την εκδήλωση ευλόγησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, ο οποίος εξέφρασε την χαρά του, «γιατί, αυτό που ξεκινήσαμε απλά, ως μία ανάγκη στην περιοχή μας, έχει εξελιχθεί σε μια εμπειρία ζωής. Η συνάντηση με το Αλιβέρι δημιούργησε συνθήκες συνεργασίας και εμπιστοσύνης με ανθρώπους που δεν γνώριζα. Νιώθω ότι απέκτησα μία ακόμα οικογένεια, στην οποία μας ενώνει η προσπάθεια να μην ξεχωρίσουμε κανέναν, να βλέπουμε τον κάθε άνθρωπο ως ζωντανή εικόνα του Θεού και να προσπαθούμε να δώσουμε ένα όραμα για το μέλλον». Ο κ. Ιγνάτιος εξήρε το έργο των εκπαιδευτών και τους ευχαρίστησε από καρδιάς, όπως, επίσης και τους γονείς, που εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους στα χέρια της Τοπικής μας Εκκλησίας.

Η γιορτή, στην οποία συμμετείχαν περίπου 100 σπουδαστές και οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί, έκλεισε με μπουφέ, που ετοίμασε το τμήμα μαγειρικής του προγράμματος.

Μοιράσου το άρθρο: