“Τη γλώσσα μου έδωσαν Ελληνική” ποιητική και μουσική εκδήλωση από τους Volos Poetry Slam
3 Ιούν 2019
Ελεύθερη είσοδος στο Κέντρο Φυσικής Ιστορίας και Πολιτισμού Λίμνης Κάρλας
3 Ιούν 2019

Εξιτήριο για Κουφοντίνα – Επιστρέφει στις Φυλακές Κασσαβετείας

Μοιράσου το άρθρο:

Στις Αγροτικές Φυλακές Κασσαβετείας αναμένεται να επιστρέψει εντός της ημέρας (3-6-2019), ο Δημήτρης Κουφοντίνας, καθώς η κατάσταση της υγείας του έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση μετά την πολυήμερη απεργία πείνας που έκανε και πλέον σιτίζεται κανονικά, συνεχίζοντας παράλληλα και την φαρμακευτική αγωγή.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, ο αρχιεκτελεστής της 17 Νοέμβρη μπορεί πλέον και σηκώνεται από το κρεβάτι του θαλάμου του 1ου ορόφου του Νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, κάνοντας κάποια βήματα.

Επιπλέον οι εργαστηριακές του εξετάσεις έχουν καλυτερεύσει αισθητά και βρίσκονται στα όρια του φυσιολογικού, μολονότι θα χρειαστεί για κάποιες εβδομάδες ακόμη να παρακολουθείται, και να υποβληθεί σε νέες αιματολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η πορεία της υγείας του, αλλά και να τροποποιηθεί η φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί.

Όσον αφορά στο θέμα της επανεξέτασης του αιτήματός του για χορήγηση άδειας, το Τριμελές Δικαστικό Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου, αναμένεται να συνεδριάσει το προσεχές διάστημα ώστε να λάβει απόφαση.

 

Μοιράσου το άρθρο: