Νέος δήμαρχος Σκοπέλου ο Σταμάτης Περίσσης
2 Ιούν 2019
Οι δήμαρχοι που αναδείχθηκαν στο β’ γύρο των εκλογών στη Μαγνησία
2 Ιούν 2019

Εκ νέου Δήμαρχος Σοφάδων ο Θ. Σκάρλος

Μοιράσου το άρθρο:

 

Ο Θάνος Σκάρλος, είναι εκ νέου Δήμαρχος Σοφάδων, μετά από μια μάχη που έδωσε «στήθος με στήθος» με τον Μπάμπη Παπαδόπουλο. Ελαβε ποσοστό 50,83%, ενώ ο κ. Παπαδόπουλος έλαβε ποσοστό 49,17%. Μετά τη νίκη του ο κ. Σκάρλος δήλωσε :»Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας και το νικηφόρο αποτέλεσμα των εκλογών.
Κάναμε έναν έντιμο αγώνα και πετύχαμε μία μεγάλη νίκη για τον τόπο μας.
Η ευθύνη είναι μεγάλη αλλά και το χρέος μεγάλο. Ο αγώνας για τον τόπο μας συνεχίζεται με το ίδιο μεράκι.
Από την επόμενη πάλι μέρα, όλοι ενωμένοι, ανεξαρτήτως ψήφου, βαδίζουμε μαζί και χαράσσουμε πορεία για όλο το δήμο Σοφάδων. Θα συνεχίσουμε να διοικούμε με την ίδια εργατικότητα, συνέπεια και εντιμότητα που δείχνουμε τόσα χρόνια. Η σχέση που έχουμε αναπτύξει συνεχίζει να έχει γερά δεσμά που ισχυροποιούνται ακόμη περισσότερο μέσα από το σεβασμό και τον κοινό μας αγώνα για το καλό του τόπου.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα φανούμε αντάξιοι της τιμής που μας κάνατε και της μεγάλης νίκης που μας δώσατε.
Ευχαριστώ επίσης όλους τους υποψηφίους της «ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ» για τον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα τους και την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν για την επίτευξη του στόχου. Εκλεγέντες και μη, θα συνεχίσουν να αποτελούν μια μεγάλη ομάδα συμβάλλοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής μας.
Η επόμενη μέρα έχει ήδη έρθει στο Δήμο Σοφάδων και η σκληρή δουλειά συνεχίζεται».

 

Μοιράσου το άρθρο: