Πως διαμορφώνονται τα δημοτικά συμβούλια Βόλου και Ρήγα Φεραίου
27 Μαΐ 2019
Ο Ανδρέας Στεργίου νέος δήμαρχος Αργιθέας
27 Μαΐ 2019

Μεγάλο προβάδισμα του Β. Τσιάκου στο δήμο Καρδίτσας-Θα αναμετρηθεί με τον Φ. Αλεξάκο

Μοιράσου το άρθρο:

Ο κ. Βασίλης Τσιάκος έκοψε πρώτος το νήμα στις εκλογές για το δήμο Καρδίτσας και τη δευτερη Κυριακή θα αναμετρηθεί με τον κ. Φώτη Αλεξάκο. Στα 113 από τα 117 εκλογικά τμήματα συγκεντρώνει ποσοστό 40,78%, ακολουθεί ο κ. Φώτης Αλεξάκος με 27, 77%. Ο κ. Κώστας Παπαλός έλαβε 18,25%, ο κ. Βασίλης Κρανιάς 7, 92% , ο κ. Κώστας Γκαβογιάννης 3.05% και ο κ. Ηλίας Σχορετσιανίτης 2,23%.
Περίπου στη 1.30 τα ξημερώματα ο κ. Τσιάκος προέβη σε δηλώσεις λέγοντας μεταξύ άλλων, ότι οι πολίτες της Καρδίτσας με την ψήφο τους αποφάσισαν ότι ο Δήμος μας πρέπει να αλλάξει πορεία. Είχαμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ευθυκρισία των συμπολιτών μας από την πρώτη στιγμή. Από σήμερα λοιπόν, ενωμένοι, μονιασμένοι με αίσθημα ευθύνης και αξιοπρέπειας, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτή την πόλη αντάξια των Καρδιτσιωτών, αντάξια της ιστορίας και του πολιτισμού της. Καλώ λοιπόν όλους τους συνυποψήφιους να δώσουμε τον καλύτερό τους εαυτό γιατί πραγματικά το αξίζουν οι πολίτες της Καρδίτσας.

Την άλλη Κυριακή θα είμαστε πάλι εδώ να προσπαθήσουμε δυνατά η Καρδίτσα να φτάσει στο χάρτη της Ελλάδος στη θέση που της αξίζει. Ακόμη μία εβδομάδα, λοιπόν, ενωμένοι θα προσπαθήσουμε.
Έχουμε πει και στην προεκλογική μας εκστρατεία ότι αυτά που μας ενώνουν είναι πάρα πολλά και αυτά που μας χωρίζουν πολύ λίγα. Είναι κοινή πεποίθησή μας ότι τα προβλήματά μας δεν έχουν χρώματα. Όλοι μαζί λοιπόν επειδή έχουμε καλές προθέσεις θα προσπαθήσουμε με αίσθημα ευθύνης και αξιοπρέπειας να προσφέρουμε στην περιοχή μας. Το απαιτούν οι πολίτες, το απαιτεί η Καρδίτσα, το απαιτεί η οικονομική κατάσταση η οποία βιώνουν όλοι οι συμπολίτες μας. Πιστεύουμε ότι οι τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης της περιοχής μας, θα πρέπει να δρομολογήσουμε λοιπόν τις καταστάσεις αυτές για να μπορέσει επιτέλους η πόλη μας να αποκτήσει την όψη που της αξίζει αλλά και οι πολίτες να επιλύσουν τα προβλήματά τους. Ενωμένοι, λοιπόν είμαστε εδώ για να αποδείξουμε ότι θέλουμε να προσφέρουμε και όχι να πάρουμε.
Πιστεύω ότι τα ποσοστά που εμφανίστηκαν και η ψήφος των συμπολιτών μας δείχνουν ότι θέλουμε μία αλλαγή πορείας. Μια αλλαγή πορεία για την πόλη μας διότι η όψη που είχε δε μας άξιζε. Εδώ λοιπόν είμαστε να δρομολογήσουμε αυτές τις καταστάσεις για να μπορεί ο Καρδιτσιώτης να μένει εδώ και τα παιδιά μας να μεγαλουργούν εδώ και να μη φεύγουν για άλλες πόλεις αναζητώντας την τύχη τους. Μπορεί η Καρδίτσα και όλοι μαζί ενωμένοι να προσφέρουμε όλα αυτά που τις αξίζουν.
Δεν τελείωσε τίποτα. Για να μιλήσουμε και ποδοσφαιρικά, ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. Από αύριο λοιπόν, με αξιοπρέπεια, όπως ξεκινήσαμε τον προεκλογικό μας αγώνα, για μένα είναι όλοι νικητές, δεν υπάρχουν χαμένοι. Νικήτρια θα βγει η Καρδίτσα από αυτή τη διαδικασία, τα παιδιά της Καρδίτσας που είναι το μέλλον και το οποίο θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε. Από αύριο, πόρτα-πόρτα θα προσπαθήσουμε ξανά να πείσουμε τον κόσμο και να μας αγκαλιάσει για τις προτάσεις που έχουμε καταθέσει και εκτιμώ ότι την επόμενη Κυριακή ο Δήμος Καρδίτσας και οι πολίτες της Καρδίτσας θα μας δώσουν μια ηχηρή εντολή να αλλάξουμε τα πράγματα προς το καλύτερο.

Μοιράσου το άρθρο: