Νέος περιφερειάρχης Θεσσαλίας ο Κ. Αγοραστός:Σήμερα ανανεώνουμε το νήμα συνεργασίας
27 Μαΐ 2019
Ο Πρόεδρος της Φιλοτελικής Ένωσης Βόλου, Δ. Σκοτίδης, στα «Ηχοχρώματα»
27 Μαΐ 2019

Χρ. Μπουκώρος: Σήμερα μεγάλη νίκη, αύριο μεγάλη πολιτική αλλαγή

Μοιράσου το άρθρο:

Ο ελληνικός λαός με τη χθεσινή ψήφο του έριξε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία. Η προκήρυξη εθνικών εκλογών ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για να στεριώσει η πολιτική αλλαγή που ξεκίνησε μόλις χθες. Οι προοπτικές ενός καλύτερου μέλλοντος ανοίγονται μπροστά μας.

Από χθες τα μεσάνυχτα το προσκλητήριο είναι γενικό. Ανοίγουμε διάπλατα τις πόρτες της παράταξης και καλούμε όλους τους πολίτες, άσχετα  με τις χθεσινές τους επιλογές να συμβάλλουν με όλες τους δυνάμεις για την τελική επικράτηση.  Όλοι όσοι πιστεύουμε ότι οι νέες γενιές Ελλήνων δικαιούνται ένα καλύτερο μέλλον και η Ελλάδα αξίζει μιας καλύτερης θέσης στην Ευρώπη και στον κόσμο, το μήνα που έρχεται, καλούμαστε όλοι σε συστράτευση. Προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τις δεκάδες χιλιάδες πολιτών που ψήφισαν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Μαγνησίας. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις, η Νέα Δημοκρατία ανατρέπει πλήρως το πολιτικό σκηνικό στο νομό Μαγνησίας και αναμένεται να προηγηθεί με 8 έως 9 ποσοστιαίες μονάδες. Θυμίζω απλά ότι στις εθνικές εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ είχε προηγηθεί με 16 ποσοστιαίες μονάδες. Επιπλέον, αναμένεται η Νέα Δημοκρατία σε σχέση με τις ευρωεκλογές του 2014 στο νομό Μαγνησίας να λάβει περίπου 12.000 ψηφοδέλτια περισσότερα. Όλα αυτά δεν συνιστούν πολιτική αλλαγή, αλλά πολιτική ανατροπή και σε επίπεδο Μαγνησίας. Εγκάρδιες ευχαριστίες στους χιλιάδες πολίτες για την εμπιστοσύνη τους στη Νέα Δημοκρατία.

Θα ήθελα, επίσης, να συγχαρώ εγκάρδια τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό για τη λαμπρή νίκη του, όπως επίσης να απευθύνω θερμά συγχαρητήρια και στους Δημάρχους Βόλου Αχιλλέα Μπέο και Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα, για την επικράτησή τους από την πρώτη Κυριακή με υψηλότατα ποσοστά. Εύχομαι σε όλους καλό έργο τη νέα τετραετία.

Τέλος, δεσμεύομαι τις ημέρες που απομένουν μέχρι τις εθνικές εκλογές να δώσω όλες μου τις δυνάμεις, προκειμένου να γίνει η Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός, γιατί όλοι οι Έλληνες πολίτες και η πατρίδα μας αξίζουν καλύτερα.

 

Μοιράσου το άρθρο: