Και ο Βόλος στο πανελλαδικό δείγμα για τις ευρωεκλογές
26 Μαΐ 2019
Mεθοδεύσεις υπονόμευσης και αλλοίωσης των εκλογικών αποτελεσμάτων καταγγέλλει η Αριστερή Παρέμβαση
26 Μαΐ 2019

K. Δελημήτρος: Δεν έδιναν το ψηφοδέλτιο της “Ανυπότακτης Θεσσαλίας” για ώρες σε εκλογικό τμήμα

Αριστερά η Τασούλα Αλμπάνη και δεξιά ο Κ. Δελημήτρος

Μοιράσου το άρθρο:

Την ακύρωση των εκλογών για την Περιφέρεια Θεσσαλίας θα ζητήσει ο επικεφαλής του συνδυασμού “Ανυπότακτη Θεσσαλία”, Κώστας Δελημήτρος, γιατί σε ένα εκλογικό τμήμα για ώρες εξελισσόταν η εκλογική διαδικασία, χωρίς το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού που εντοπίστηκε μετά από παρέμβαση του ιδίου, αλλά και της αστυνομίας κάτω από άλλο πάκο με ψηφοδέλτια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Ειδικότερα, η υποψήφια του συνδυασμού, Τασούλα Αλμπάνη κατήγγειλε ότι πήγε να ψηφίσει γύρω στις 12:30 στο  5ο Γυμνάσιο (Καρτάλειο) και στο Τμήμα 93 Α  και δεν υπήρχε ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Ανυπότακτη Θεσσαλία”. “Η  δικαστική αντιπρόσωπος είπε αυτά βρήκε…αυτά είχε. Της ζητήσαμε να  να σταματήσει η εκλογική διαδικασία, δεν το έπραξε, πήρε κάποια στιγμή την έφορο και εκείνη της είπε τι να κάνει. Τελικά βρέθηκαν τα ψηφοδέλτια, κάτω από ένα πακέτο του συνδυασμού “ΑΝΤΑΡΣΥΑ””. 

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Κ. Δελημήτρος επισήμανε ότι θα ζητήσει να γίνει έλεγχος σε όλα τα εκλογικά τμήματα και αν βρεθεί ακόμη μία τέτοια περίπτωση, θα ζητήσει να ακυρωθούν οι εκλογές.

“Με ενημέρωσαν για το πρόβλημα στο συγκεκριμένο εκλογικό κέντρο, πήρα κάποια ψηφοδέλτια μαζί μου μήπως είχαν τελειώσει  Πήγα εκεί, είχε έλθει και η αστυνομία και καταγράφηκε το συμβάν. Μπήκα μέσα και είπα στη δικαστική αντιπρόσωπο ότι μπορεί να πάρει ψηφοδέλτια και από τη σακούλα  με τα χρησιμοποιημένα η να δώσει ένα λευεό με το όνομα του συνδυασμού πάνω και ο ίδιος ο ψηφοφόρος μπορεί να γράψει το όνομα ή τα ονόματα αυτών που θέλει και να συνεχιστείηη διαδικασία. Μας είπε ότι πήρε τηλέφωνο από το πρωί και της είπαν να συνεχίσει κανονικά χωρίς δικό μας ψηφοδέλτιο! Μετα ανακαλύψαμε ότι ένα πάκο 500 ψηφοδελτίων ήταν κρυμμένο  κάτω από άλλα ψηφοδέλτια στην άλλη άκρη του δωματίου και δεν τα είχαν καν ανοίξει”. 

Ο κ. Δελημήτρος επισήμανε ότι αυτό “αποτελεί εσκεμμένη  προσπάθεια, όλου αυτού  του μνημονιακού συρφετού που ξεκινά από το ΣΥΡΙΖΑ πάει στη Ν.Δ.  και καταλήγει στο ΚΙΝΑΛ και δεν ξέρω που αλλού.  Και εδώ στην Περιφέρεια από Αγοραστό, Τσιλιμίγκα και ΣΙΑ, τι άλλο θα είναι; Θα ζητήσουμε έλεγχο σε όλα τα εκλογικά τμήματα και αν ακόμη βρεθεί κάτι τέτοιο θα ζητήσουμε να ακυρωθούν οι εκλογές. Δεν θα παίζουν με τη δημοκρατία  αυτοί οι τύποι”. 

Ο κ. Δελημήτρος ανέφερε ότι ενημέρωσε τον εισαγγελέα ενώ του ζητήθηκε μία σειρά εγγράφων να προσκομίσει και ήδη διαθέτει βεβαίωση της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας ότι και στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα εστάλησαν ψηφοδέλτια. “Αύριο θα διερευνήσουμε πως θα χειριστούμε την υπόθεση”, επισήμανε.

Μοιράσου το άρθρο: