Συντριπτικό ΟΧΙ του Βολιώτικου λαού στο δημοψήφισμα για την καύση σκουπιδιών
26 Μαΐ 2019
Το πρώτο αποτέλεσμα για το δήμο Βόλου που έφθασε με τηλεγράφημα στην Περιφερειακή Ενότητα
26 Μαΐ 2019

Αντιμετωπίστηκαν οι ελλείψεις σε ψηφοδέλτια συνδυασμών ευρωεκλογών-Λειψές οι εφορευτικές επιτροπές

Μοιράσου το άρθρο:

Έκλεισαν οι κάλπες στη Μαγνησία ενώ σε ένα εκλογικό τμήμα στον Αλμυρό, η δικαστική αντιπρόσωπος ζήτησε από το Πρωτοδικείο παράταση της ψηφοφορίας, η οποία δόθηκε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της ψηφοφορίας, καθώς υπήρχαν πολλοί ψηφοφόροι που δεν είχαν ψηφίσει.

Όπως έγινε γνωστό από το αρμόδιο τμήμα που διαχειρίζεται τις εκλογές στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας σε πολλές περιπτώσεις έλειπαν ψηφοδέλτια κυρίως συνδυασμών για την ευρωβουλή. Όπως έγινε γνωστό δεν είχε σταλεί επαρκής αριθμός ψηφοδελτίων, αλλά σε κάθε περίπτωση οι δικαστικοί αντιπρόσωποι το αντιμετώπισαν και αφού ενημερώθηκε η Π.Ε. απέστειλε ψηφοδέλτια από τα αποθέματα που είχε κρατήσει. Εφεδρικά ψηφοδέλτια εστάλησαν τις προηγούμενες ημέρες στις Σποράδες. Οι ελλείψεις παρατηρήθηκαν κυρίως σε Τρίκερι, στη Σκόπελο, το Μούρεσι, το Βελεστίνο και Γλαφυρές και στο Βόλο.

Ο χώρος υποδοχής των τηλεγραφημάτων στην Περιφερειακή Ενότητας Μαγνησίας

Σε ένα τμήμα στον Αλμυρό ζητήθηκε από τη δικαστική αντιπρόσωπο παράταση ψηφοφορίας γιατί είχε κόσμο ενώ ζητήθηκαν και οι  αναπληρωματικοί δικαστικοί αντιπρόσωποι ως εφορευτικές επιτροπές για να συνδράμουν στην διαδικασία καταμέτρησης των ψήφων.

Μοιράσου το άρθρο: