Απέσπασε από Βολιώτισσα χιλιάδες ευρώ για βοήθεια στη Συρία!
23 Μαΐ 2019
Χρ. Κατσαβριά:Με 18,6 εκατ. € για αρδευτικά έργα επιταχύνεται η αγροτική ανάπτυξη της Καρδίτσας
23 Μαΐ 2019

Εργαζόμενοι: «Κοροϊδία ο υπέρ πάντων αγώνας για τη ΔΕΥΑΜΒ»- Τι απαντά η δημοτική αρχή

Μοιράσου το άρθρο:

Η απομάκρυνση των χρημάτων από τα ταμεία της ΔΕΥΑΜΒ αποτελεί απόδειξη της κοροϊδίας για τον «υπέρ πάντων αγώνα»  που διατείνεται ότι δίνει η δημοτική αρχή για την προστασία της Δημοτικής Επιχείρησης αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων ενώ σημειώνει πως «αποκαλύπτεται έτσι το μεγαλείο της ανικανότητας της δημοτικής αρχής στη διαχείριση κρίσιμων και σοβαρών υποθέσεων όπως αυτή με την ΕΡΓΗΛ».

Ολόκληρη η ανακοίνωση

«Πριν συνέλθει η τοπική κοινωνία από το σοκ που προέκυψε με την απομάκρυνση 480.000 ευρώ από τα τραπεζικά αποθεματικά της ΔΕΥΑΜΒ, νέο ισχυρό πλήγμα δεχθήκαμε με την εκ νέου (μέσα σε δύο ημέρες) απομάκρυνση 530.000 ευρώ.
Το γεγονός αυτό αποτελεί απόδειξη της κοροϊδίας για τον <<υπέρ πάντων αγώνα >> που διατείνεται ότι δίνει η δημοτική αρχή για την προστασία της ΔΕΥΑΜΒ. Αποκαλύπτεται έτσι το μεγαλείο της ανικανότητας της στη διαχείριση κρίσιμων και σοβαρών υποθέσεων όπως αυτή με την ΕΡΓΗΛ.

Οι εργαζόμενοι καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε την προσφιλή τακτική του δημάρχου και όσων την ασπάζονται της μεταφοράς ευθυνών σε όλους τους άλλους ειδικά σε τέτοια κρίσιμα θέματα όπως της ΕΡΓΗΛ και της κατασυκοφάντησης των εργαζομένων απαξιώνοντας ουσιαστικά την ίδια την υπηρεσία.
Κατά την θητεία της σημερινής δημοτικής αρχής και ειδικότερα τον τελευταίο χρόνο έχουν κατασχεθεί άνω των 5.000.000€ «χρήματα των πολιτών» και επιτέλους πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της η δημοτική αρχή καθώς τον πλήρη έλεγχο των νομικών χειρισμών τον έχει αυτή και μόνο αυτή.
ΥΓ. Οι εργαζόμενοι πάρα τις απειλές που έχουν δεχθεί όπως «θα φτύσετε το γάλα της μάνας σας» και ύβρεις και χαρακτηρισμούς όπως, «κοπρ>τες», «συμμοριτες», «καρκινώματα», έχουν αποδείξει εμπράκτως ότι επιθυμούν την προάσπιση των συμφερόντων της ΔΕΥΑΜΒ και των δημοτών».

Τι απαντά η δημοτική αρχή 

Τηρώντας απαρέγκλιτα την ιεραρχία, που τους έχει κατατάξει τελευταίους στη νεοσύστατη οργάνωση για την άλωση του Δήμου Βόλου και την επιστροφή στο “σκοτινό” του παρελθόν, οι συνδικαλιστές, και όχι οι εργαζόμενοι, της ΔΕΥΑΜΒ θυμήθηκαν και εξέδωσαν ανακοίνωση για το υπερ σκάνδαλο της ΕΡΓΗΛ και τις καταστροφικές του συνέπειες για την ίδια την επιχείρηση και την πόλη.

Και θα μας άγγιζε και θα μας συγκινούσε κι εμάς το ενδιαφέρον τους αν δεν ήταν οι ίδιοι που εργάζονταν στην ΔΕΥΑΜΒ και την περίοδο που στήθηκε αυτό το σκάνδαλο – απάτη και για το οποίο ουδέν, όπως ισχυρίζονται, αντιλήφθηκαν, ως όφειλαν πάντως, κάτι για το οποίο οφείλουν εξηγήσεις στην Βολιώτικη κοινωνία.

Είτε δεν αντιλήφθηκαν, είτε αντιλήφθηκαν και δεν ήθελαν να “δώσουν”συναδέλφους τους, που διέπραξαν εγκληματικές παραλείψεις υπέρ της ΕΡΓΗΛ, είτε, ακόμη χειρότερα, κάποιοι εξ αυτών ενδεχομένως συνέπραξαν, σε κάθε περίπτωση όπως έλεγε και ο κάποτε κομματικός τους καθοδηγητής “δεν δικαιούνται δια να ομιλούν”. Είναι υπόλογοι έναντι της επιχείρισης και της κοινωνίας.

Αλλά η ώρα της αλήθειας έφθασε. Και κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του, που λέει και ο λαός.

Μοιράσου το άρθρο: