Στη Ν. Αγχίαλο μίλησε χθες το βράδυ ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος
23 Μαΐ 2019
Χρ. Τριαντόπουλος: Το διαδίκτυο παράθυρο στον ανοικτό ορίζοντα, αλλά με προσοχή
23 Μαΐ 2019

Επιτροπή Διαγωνισμών για την αποκατάσταση ζημιών στο λιμάνι του Αη Γιάννη

Μοιράσου το άρθρο:

Ένα ακόμη μεγάλο έργο, αυτό της αποκατάστασης ζημιών σε λιμένες του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου Ν. Μαγνησίας από τη θεομηνία της 26-02-2018 και συγκεκριμένα στον Αη Γιάννη, με διασφαλισμένη χρηματοδότηση 1.300.000 ευρώ, βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης καθώς ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρ. Σπίρτζης ενέκρινε τη συγκρότηση Επιτροπής για τον διαγωνισμό του έργου.
Πρόκειται για την δεύτερη στη σειρά απόφαση του Υπουργού μετά την έγκριση της χρηματοδότησης και διάθεση ισόποσης πίστωσης για την δημοπράτηση του έργου «Αποκατάσταση Ζημιών στο Αλιευτικό Καταφύγιο Χορευτού του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου Ν. Μαγνησίας από τη θεομηνία της 26-02-2018″ με 7.900.000,00 €.

Ο Δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου και εκ νέου υποψήφιος κ. Παν. Κουτσάφτης, χαιρέτισε την εξέλιξη καθώς μετά το Χορευτό και ο Αη Γιάννης θα διαθέτει μια σύγχρονη λιμενική εγκατάσταση.
«Ενισχύουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής  με υποδομές μεγάλης κλίμακας και σημασίας για την αλιεία, τις θαλάσσιες συγκοινωνίες, τον τουρισμό.
Σε συνεργασία με την Υφυπουργό Οικονομικών κα Κατερίνα Παπανάτσιου και τους βουλευτές, καταφέραμε να ξεπεράσουμε γραφειοκρατικά εμπόδια και να διασφαλίσουμε δύο μεγάλα έργα για το παραλιακό μέτωπο με πολλαπλασιαστή αξίας για το τουριστικό προϊόν αλλά και τον πρωτογενή τομέα.
Με συνεργασίες, ενώνοντας δυνάμεις, αξιοποιούμε χρηματοδοτικά εργαλεία, προγράμματα και τα αποτελέσματα δικαιώνουν την πολιτική μας.

Παράλληλα αποκαλύπτουν την εικονική πραγματικότητα στην οποία ζουν εποχικοί της Αυτοδιοίκησης, μηδενιστές και αναβαπτισμένοι σωτήρες, όσοι απουσίαζαν από τη μεγάλη προσπάθεια της  πλατιάς κοινωνικής συμμαχίας για να κρατήσουμε τον τόπο μας σε τροχιά ανάπτυξης.
Εδώ ήμασταν στους αγώνες, στην πρώτη γραμμή και ξέρουμε πως να κερδίσουμε το μέλλον.
Είμαστε έτοιμοι για το επόμενο μεγάλο βήμα.»

Μοιράσου το άρθρο: