Κλήσεις για φίδια δέχθηκε η Πυροσβεστική στο Βόλου
21 Μαΐ 2019
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για προσφυγόπουλα από το Π.Θ.
21 Μαΐ 2019

Π. Κουτσάφτης: 7.900.000 ευρώ για αποκατάσταση ζημιών στο Αλιευτικό Καταφύγιο Χορευτού

Μοιράσου το άρθρο:

Την έγκριση της χρηματοδότησης και διάθεση ισόποσης πίστωσης για την δημοπράτηση του έργου «Αποκατάσταση Ζημιών στο Αλιευτικό Καταφύγιο Χορευτού του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου Ν. Μαγνησίας από τη θεομηνία της 26-02-2018″ με 7.900.000,00 €, γνωστοποίησε στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου το Υπουργείο Υποδομών.

«Πρόκειται για δικαίωση των προσπαθειών της Δημοτικής Αρχής η οποία με προγραμματισμό και σοβαρή δουλειά, έφτασε στο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

Παράλληλα, τονίζει ο Δήμαρχος κ. Παν. Κουτσάφτης, αποτελεί η εγκριτική απόφαση του Υπουργού Χρ. Σπίρτζη, επιβεβαίωση της άψογης συνεργασίας μεταξύ των Δήμου και της κεντρικής Διοίκησης ώστε να δρομολογηθεί ένα σημαντικό έργο με πολλαπλά οφέλη για τον τόπο μας.

Ακόμη, αποτελεί αυτή η έγκριση, μια ακόμη απάντηση στους μηδενιστές, σε όσους δεν ζουν και δεν δουλεύουν στον τόπο μας και νοιάζονται μόνο προεκλογικά για την κοινωνία και τις ανάγκες της.

Πως να πείσουν τώρα το κοινό τους μιλώντας για αδράνεια της Δημοτικής Αρχής και της παράταξης η οποία δοκιμάστηκε στα δύσκολα και πέτυχε;

Τι έχουν να αντιπαραθέσουν στην σκληρή για αυτούς πραγματικότητα και πως θα αμφισβητήσουν ένα ακόμη μεγάλο έργο στον Δήμο μας;

Καλές οι εκθέσεις ιδεών και οι ανέξοδες, οι ατέλειωτες υποσχέσεις αλλά η αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας απαιτεί έργα, δράσεις, ενέργειες.

Είμαστε έτοιμοι για το επόμενο μεγάλο βήμα.»

 

Μοιράσου το άρθρο: