Ιάσονας Αποστολάκης: Στηρίζουμε τα ανεξάρτητα τοπικά ψηφοδέλτια
20 Μαΐ 2019
Περιοδεία στην κεντρική αγορά του Βόλου πραγματοποίησε η υποψήφια Δήμαρχος Ν. Καπούλα
20 Μαΐ 2019

Ανοιχτά τα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας για πληροφόρηση και προμήθεια ψηφοδελτίων

Μοιράσου το άρθρο:

Τα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας θα είναι ανοικτά για την πληροφόρηση και τη προμήθεια ψηφοδελτίων καθημερινά από 10:00 έως 13:00 και 18:00 έως 21:00, όπως ανακοινώθηκε μέσω δελτίου τύπου.

Διάθεση ψηφοδελτίων για τις ευρωεκλογές εκτός από τα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. γίνεται και από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιου Κώστα Αγοραστού και από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Βόλος, έξυπνη πόλη» της υποψήφιας Δημάρχου Βόλου Νάνσυς Καπούλα.

Όπως επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, στο δελτίο τύπου, οι ευρωεκλογές δεν είναι δημοσκόπηση, αλλά μια κρίσιμη αναμέτρηση για το σήμερα και το αύριο της χώρας.

 

Αναλυτικά:

«Τα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας θα είναι ανοικτά για την πληροφόρηση και τη προμήθεια ψηφοδελτίων καθημερινά από 10:00 έως 13:00 και 18:00 έως 21:00.

Οι ευρωεκλογές δεν είναι δημοσκόπηση. Είναι μια πολύ κρίσιμη αναμέτρηση για το σήμερα και το αύριο της χώρας. Είναι οι πρώτες εκλογές ύστερα από 4 χρόνια. Και οι Έλληνες θα εκδηλώσουν τη δυσαρέσκεια, την απογοήτευση, το θυμό τους για όλα όσα έγιναν αυτή την τετραετία. Για την υπερφορολόγηση, την ανικανότητα, τα ψέματα, την συμφωνία των Πρεσπών.

Ο κ. Τσίπρας κάτω από τη δική μας πίεση είχε πει στη Βουλή ότι οι ευρωεκλογές θα είναι ψήφος εμπιστοσύνης από τον ελληνικό λαό στην κυβέρνησή του. Στη συνέχεια, πανικοβλημένος από το διαφαινόμενο αποτέλεσμα αλλά και με μεγάλη αλαζονεία και περιφρόνηση στον ελληνικό λαό τις ονόμασε δημοσκόπηση. Τις υποτιμά δηλαδή προσπαθώντας να αμβλύνει τη σημασία του ή και εμμέσως να αποτρέψει τους πολίτες από το να συμμετέχουν στις εκλογές και να τον καταψηφίσουν μαζικά.
Σας καλούμε να ξανακάνουμε τη Νέα Δημοκρατία τη μεγάλη κυρίαρχη κεντροδεξιά παράταξη, ένα από τα ισχυρότερα κόμματα στην Ευρώπη και ένα κόμμα το οποίο ανανεωμένο απολαμβάνει και πάλι την εμπιστοσύνη των πολιτών, όχι μόνο για να γίνουμε Κυβέρνηση, αλλά για να αλλάξουμε την Ελλάδα.

Μόνο μια κυβέρνηση που πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις και στην αλλαγή πολιτικής μπορεί να ξαναφέρει την ελπίδα και την αισιοδοξία στη χώρα μας και αυτή η κυβέρνηση, είναι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του αυριανού Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Την ίδια ημέρα, μαζί με τις ευρωεκλογές, διεξάγονται και οι περιφερειακές και οι δημοτικές εκλογές. Στόχος μας είναι στις περισσότερες περιφέρειες της χώρας και στους μεγάλους δήμους να εκλεγούν υποψήφιοι που υποστηρίζονται από τη Νέα Δημοκρατία. Για την Περιφέρεια Θεσσαλίας ο Κώστας Αγοραστός και για τον Δήμο Βόλου η Νάνσυ Καπούλα.

Η 26η Μαΐου είναι μια κρίσιμη Κυριακή. Ψηφίζουμε για το μέλλον μας. Και το μέλλον της Ελλάδας δεν μπορεί να περιμένει. Αρχίζει τώρα.»

 

Μοιράσου το άρθρο: