Νέα συνάντηση της Ομάδας Εργασίας για τη συμμετοχή του Δήμου Καρδίτσας στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας
20 Μαΐ 2019
Την Τετάρτη 22/5 η παρουσίαση των υποψηφίων της Ανυπότακτης Θεσσαλίας
20 Μαΐ 2019

Ανδ. Λοβέρδος: «Εθνικός στόχος η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές»

Μοιράσου το άρθρο:

Παρουσία του βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέα Λοβέρδου, πραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα (20-5-2019) τα εγκαίνια του γραφείου του ΚΙΝ.ΑΛ. στο Βόλο. Κατά την ομιλία του στην εκδήλωση, ο βουλευτής χαρακτήρισε την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, «εθνικό στόχο», ενώ ειδικότερα για τις ευρωεκλογές τόνισε ότι το καλύτερο ψηφοδέλτιο, που δεν απαντά μόνο στα πολιτικά προβλήματα της χώρας αλλά και στα πολιτικά προβλήματα της Ευρώπης, είναι αυτό του Κινήματος Αλλαγής

Η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ , κ. Μένη Μαλλιώρη, καθηγήτρια ψυχιατρικής ΕΚΠΑ, ανέφερε ότι οι επερχόμενες ευρωεκλογές είναι πολύ κρίσιμες όχι μόνο για την Ευρώπη. Το 80% της καθημερινότητάς μας – όπως είπε – είτε είναι θέματα οικονομικά, είτε περιβαλλοντικά, είτε νομοθετικά, αποφασίζονται στην Ευρώπη.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής, κ. Σταυρούλα Γεωργάκη, νοσηλεύτρια στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, ανέφερε πως ο χώρος της κεντροαριστεράς έχει πολύτιμη παρακαταθήκη σε όνειρα κι όραμα, ενώ τέλος, η υποψήφια ευρωβουλευτής, κ. Άσπα Γοσποδίνη, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας,Αρχιτέκτονας Πολεοδόμος τόνισε ότι τα μνημόνια δεν σκίστηκαν, ενώ η 13η σύνταξη δεν είναι παρά ένα προεκλογικό επίδομα.

«Όλα αυτά κατάλαβαν οι πολίτες, ότι ότι ήταν ασύστολα ψέματα κι υπάρχει βουβή επιστροφή στο σπίτι τους, εκεί όπου είναι οι πραγματικοί σοσιαλιστές, δημοκράτες» τόνισε η κ. Γοσποδίνη, η οποία δήλωσε σίγουρη για διψήφιο νούμερο στις εκλογές.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πίσω από την εξέδρα που είχε τοποθετηθεί στη διασταύρωση Δημητριάδος με Καρτάλη, τρεις νεαρές πέταξαν τρικάκια με συνθήματα για κρατικές δολοφονίες και διαπομπεύσεις, υπέρ των οροθετικών και κατά των σεξιστών και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Μοιράσου το άρθρο: