Επιλογή Ευθύνης: «Αμόκ προεκλογικού παλαιοκομματισμού του απερχόμενου δημάρχου»
17 Μαΐ 2019
Μ. Μιτζικός: Νομιμοποίηση κατασκευών στον αιγιαλό και λιμανιού
17 Μαΐ 2019

Δημιουργία ανοιχτού mall στο δήμο Αλμυρού

Μοιράσου το άρθρο:

Ο Δήμος Αλμυρού έλαβε εγκρίσεις για τη χρηματοδότηση δύο νέων έργων, τα οποία πρόκειται να συμβάλλουν στην αναβάθμιση της ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής.

Το πρώτο με τίτλο «Ανάπλαση εισόδων & παρακείμενων κοινόχρηστων χώρων στα ανατολικά της πόλης του Αλμυρού», αφορά στην ανάπλαση των υφιστάμενων πεζοδρομίων των οδών Βασιλέως Παύλου, Παύλου Μελά και Αγίου Τρύφωνος, κοινόχρηστων χώρων πέριξ του 3ουΔημοτικού Σχολείου και της περιοχής της νότιας εισόδου της πόλης του Αλμυρού, το οποίο εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας, προϋπολογισμού 1.200.000€. Πρόκειται για ένα έργο ασφάλειας, που αναμορφώνει την εικόνα της πόλης και παράλληλαεξυπηρετεί την προσβασιμότητα των ΑΜΕΑ, καθώς τοποθετούνται ειδικά πλακίδια και δημιουργούνται οδηγοί όδευσης τυφλών και ράμπες ΑΜΕΑ για την εύκολη μετακίνησή τους από και προς τις ασφαλτοστρωμένες οδούς. Επιπλέον τοποθετούνται κάδοι απορριμμάτων και νέα φωτιστικά σώματα.

Το δεύτερο αφορά στη δημιουργία «Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Δήμου Αλμυρού», προϋπολογισμού 1.654.334,00€, το οποίο εντάχθηκε στο ΕΠΑνΕΚ του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και πραγματοποιήθηκεσε συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού. Το έργο αυτό στοχεύει στην ενίσχυση και τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας, καθώς και στη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του εμπορικού κέντρου του Αλμυρού. Πρόκειται για το μοναδικό έργο στον Ν. Μαγνησίας και το δεύτερο σε όλη τη Θεσσαλία.

 

Όταν οι άλλοι μιλούν ότι ΘΑ κάνουν έργα εμείς απαντούμε με ΕΡΓΑ!

Μοιράσου το άρθρο: