Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού Εσερίδη στον Αλμυρό
6 Μαΐ 2019
Ομιλία Απ. Παπαδούλη στο «Μεταξουργείο»
6 Μαΐ 2019

Εγκαίνια το εκλογικού κέντρου του υποψηφίου δημάρχου Ν. Πηλίου Μιχ. Μιτζικού στην Αργαλαστή

Μοιράσου το άρθρο:

Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 4 Μαΐου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, στην Αργαλαστή, της παράταξης «Ενωτική Αυτοδιοικητική Κίνηση Νοτίου Πηλίου», με  επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Μιχ. Μιτζικό. Στη συγκέντρωση του συνδυασμού έδωσαν το «παρών» δημότες και κάτοικοι από κάθε Τοπική Κοινότητα, ενώ έγινε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου και ο κ. Μιτζικός αναφέρθηκε αναλυτικά στις προγραμματικές θέσεις της παράταξης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου απηύθυνε κάλεσμα προς τους δημότες για νίκη στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου, προκειμένου ο Δήμος να μπει σε νέα δημιουργική και αναπτυξιακή πορεία.

«Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή διοίκησε χωρίς όραμα, οργάνωση και σχεδιασμό για την περιοχή. Η παράταξή μας θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να αλλάξει η εικόνα του Δήμου άρδην, με νέα σύγχρονη κουλτούρα διοίκησης, οργάνωση των υπηρεσιών, δημιουργία κοινωνικών δομών και ολοκλήρωση σημαντικών έργων, που επί χρόνια έμειναν στα συρτάρια» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη βαρύτητα που πρέπει να δοθεί σε κάθε Τοπική Κοινότητα ξεχωριστά, λέγοντας πως θα εξεταστούν διεξοδικά τα επιμέρους ζητήματά τους, ενώ δήλωσε πως θα στηριχθεί με κάθε δυνατό τρόπο μέσα από την αξιοποίηση εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων τόσο ο πρωτογενής τομέας και η αγροτική παραγωγή, όσο και η τουριστική ανάπτυξη και η προοπτική κάθε γωνιάς του Νοτίου Πηλίου.

Δίνοντας το στίγμα της επόμενης μέρας μετά την εκλογή του είπε επισήμανε ότι «στόχος μας είναι ένας Δήμος σύγχρονος, καθαρός, λειτουργικός, με ανθρώπινο πρόσωπο και απόλυτο σεβασμό στον πολίτη και το περιβάλλον. Στις εκλογές αντίπαλός μας δεν είναι το χθες. Είναι τα προβλήματα και οι ανάγκες των πολιτών. Είναι το αύριο αυτού του τόπου και των παιδιών μας, το οποίο με τη δυνατή ομάδα των υποψηφίων του συνδυασμού μας, θα καταφέρουμε με σκληρή δουλειά  να κάνουμε καλύτερο».

 

 

Μοιράσου το άρθρο: