Μήνυμα του Μητροπολίτη Δημητριάδος για την Ακολουθία του Εσπερινού της Αποκαθήλωσης
25 Απρ 2019
“Το Νότιο Πήλιο μπορεί να γίνει πόλος εναλλακτικού τουρισμού”
25 Απρ 2019

Τρόφιμα στην Κουζίνα Αλληλεγγύης από τον συνδυασμό “Βόλος-Ανατροπή-Δημιουργία”

Μοιράσου το άρθρο:

Προσέφεραν τρόφιμα στην κουζίνα αλληλεγγύης
Τρόφιμα προσέφεραν στην «κουζίνα αλληλεγγύης» του Βόλου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Απόστολος Παπαδούλης και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού ΒΟΛΟΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

Οι εθελοντές της “κουζίνας αλληλεγγύης” ενημέρωσαν τον υποψήφιο Δήμαρχο Απόστολο Παπαδούλη για το κοινωνικό έργο τους που είναι η προσφορά δωρεάν φαγητού άλλα και άλλων ειδών σε συμπολίτες μας που έχουν βιοποριστικά προβλήματα.

Ο Απόστολος Παπαδούλης ανέφερε πως «οι εθελοντές είναι ο «ειρηνικός στρατός» κάθε κοινωνίας που με πενιχρά μέσα, αλλά μεγάλη διάθεση για προσφορά, καλύπτουν αδυναμίες του κράτους για τη στήριξη των κοινωνικά αδύναμων συνανθρώπων μας. Η ενίσχυση και στήριξη από το Δήμο των εθελοντικών ομάδων και οργανώσεων, μπορεί να έχει πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα για: την αλληλεγγύη και την αλληλοβοήθεια των πολιτών, την πολιτική προστασία, τη πυροπροστασία και διάσωση, το καθαρισμό πάρκων και ακτών, το καλλωπισμό και χρωματισμό σημείων της πόλης».

Ελληνική Ομάδα Διάσωσης

Μετά την πρόσφατη συνάντηση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης με τον υποψήφιο Δήμαρχο Βόλου Απόστολο Δημ. Παπαδούλη, οι εκπρόσωποί της ενημέρωσαν πως για την απόκτηση των αναγκαίων μέσων για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών υγείας των δημοτών, έχουν καταθέσει σχέδιο στο Δήμο Βόλου, ο οποίος το αντιμετωπίζει θετικά.

Μοιράσου το άρθρο: