Νάνσυ Καπούλα: Οδός Ερμού… με πλούσια βλάστηση
24 Απρ 2019
60 εκατ. ευρώ για 58 έργα ενεργειακής αναβάθμισης αθλητικών εγκαταστάσεων- Οι Δήμοι Μουζακίου και Σοφάδων στους ευνοημένους
24 Απρ 2019

Σύσταση Επιτροπής Πρωτοβουλίας για τη συγκρότηση της Προοδευτικής Συμμαχίας Μαγνησίας

Μοιράσου το άρθρο:

Συστάθηκε Επιτροπή πρωτοβουλίας για τη συγκρότηση της Προοδευτικής Συμμαχίας Μαγνησίας και απαρτίζεται για την ώρα από 26 πολίτες που σε διακήρυξή τους επισημαίνουν ότι αυτό που τους ενώνει είναι «η ανάγκη συμπόρευσης και κοινών απαντήσεων στις νέες προκλήσεις για την Ελλάδα και την Ευρώπη, παραμερίζοντας υπαρκτές διαφωνίες μας σε μια σειρά ζητημάτων».

Ειδικότερα αναφέρουν:

«Εμείς που υπογράφουμε, θεωρούμε επιτακτική και επείγουσα την συμμαχία των δυνάμεων της Αριστεράς , της πολιτικής οικολογίας, της σοσιαλδημοκρατίας και του προοδευτικού κέντρου. Μας ενώνει η ανάγκη συμπόρευσης και κοινών απαντήσεων στις νέες προκλήσεις για την Ελλάδα και την Ευρώπη, παραμερίζοντας υπαρκτές διαφωνίες μας σε μια σειρά ζητημάτων.

Συγκροτούμε μια πλατιά προοδευτική συμμαχία με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έχει ως προτεραιότητα την ήττα του νεοφιλελευθερισμού και της ακροδεξιάς σε ολόκληρη την Ευρώπη, και την προώθηση πολιτικών ενίσχυσης της κοινωνικής δικαιοσύνης και των εργασιακών δικαιωμάτων, ανασυγκρότησης του κοινωνικού κράτους και θωράκισης της Δημοκρατίας στην χώρα μας.

Στο νέο πολιτικό περιβάλλον που διαμορφώνεται στην Ευρώπη και την χώρα μας, οι διαχωριστικές γραμμές Αριστεράς και Δεξιάς, προόδου και συντήρησης είναι ξεκάθαρες και καθορίζουν τις πολιτικές συγκλίσεις και αντιπαραθέσεις.

Εκφράζουμε την κοινή μας θέληση για την προώθηση μιας ενωτικής διαδικασίας προοδευτικής συμπαράταξης για να βγει η χώρα από την κρίση οριστικά και να εφαρμοστεί ένα προοδευτικό πρόγραμμα με επίκεντρο τον άνθρωπο σε όλους τους τομείς της πολιτικής.

Οι πολίτες και της Μαγνησίας γνωρίζουμε: Η Προοδευτική Συμμαχία είναι εδώ!

Νικολάου Θανάσης-συγγραφέας, Ζάνας Ευαγγελος-απόφοιτος ΤΕΙ, Χολέβας Κωνσταντίνος-αγρότης, Τζοβαρτζης Αποστόλης-δημοτικός υπάλληλος, Κολέτσος Δημήτρης-συνταξιούχος, Νικολάου Σοφία-κοινωνιολόγος, Καπότσης Δημήτρης-επιχειρηματίας, Χαλέβας Δημήτρης-συνταξιούχος εκπαιδευτικός, Πασχαλόπουλος Πασχάλης-ελεύθερος επαγγελματίας, Ακρίβος Αθανάσιος-συνταξιούχος, Λαμπρινίδης Φώτης-καθηγητής, Κουτσερής Στάθης-συν/χος γεωπόνος, δρ Χωροταξίας, Παπαπέτρου Αλέξανδρος-δ. υπάλληλος, Τόπα Μαρία- ψυχολόγος, Σταμόπουλος Βαγγέλης-γιατρός, Λέκος Νικόλαος-συνταξιούχος, Νικόπουλος Χρήστος-Αγρότης, Βαρούτσικος Δημήτρης-συν/χος τραπεζικός, Στάμος Γιάννης-αρχιτέκτονας-μηχανικός, Δελημουχτάρης Αγαμ.-συν/χος δημοτικός υπάλληλος, Γεωργαντάς Χρήστος-συνταξιούχος, Ιωάννου Δημήτρης-Αγρότης-πρώην πρόεδρος Τσαγκαράδας, Ζαφείρης Νικόλαος-συνταξιούχος, Ζαφείρη Μαρία-συνταξιούχος, Λεβέντης Νικόλαος-συν/χος στρατιωτικός, Βαλκαμελής Κώστας-ζαχαροπλάστης.

 

Μοιράσου το άρθρο: