Κίνδυνος μόλυνσης Κάρλας από κτηνοτροφικές δραστηριότητες
23 Απρ 2019
Ένα παραδοσιακό ταξίδι στο Πάσχα των Ελλήνων
23 Απρ 2019

Ι. Αποστολάκης: Το ΕΑΚ ρημάζει…

Μοιράσου το άρθρο:

Την πολύ κακή κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώρου του ΕΑΚ Βόλου,  κατέγραψε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Ιάσονας Αποστολάκης και καταγγέλλει την απερχόμενη δημοτική αρχή για εγκατάλειψη των αθλητικών εγκαταστάσεων στην τύχη τους, με σχετική ανάρτησή του στο Facebook. Οι φωτογραφίες δείχνουν την άθλια κατάσταση που επικρατεί στις τουαλέτες του κλειστού γηπέδου του ΕΑΚ, στις κερκίδες, στα αποδυτήρια, αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο.

 

 

Ο κ. Αποστολάκης αναφέρει στην ανάρτησή του:

“Ξέρω, θα πουν πάλι πως είναι οφθαλμαπάτη. Ίσως στείλουν και κάποιο συνεργείο να φτιάξει μια γωνία ίσα ίσα για τη φωτογραφία.
Όμως όσοι αθλούνται στο ΕΑΚ (ΔΑΚ στην ουσία πλέον αν διαφεύγει της δημοτικής αρχής) γνωρίζουν…
Πως είναι να είσαι το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Βόλου (ΕΑΚ) και να αγωνίζονται εκεί ομάδες που δε λέγονται Πύδνα….
Εγκαταστάσεις που πριν λίγα χρόνια πρόσφεραν έστω τα βασικά στους πολίτες, πλέον έχουν αφεθεί στη τύχη τους.
Το μόνο γήπεδο που απολαμβάνει τη φροντίδα της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής είναι αυτό της Νεάπολης.
Το περίφημο αποθεματικό περιμένει να αυγατίσει για να δημιουργηθεί το περίφημο «ΠυδναΜΠΕΟΥ». Τα σπίτια που περιλαμβάνονται στα σχέδια του «Βασιλέως» θα πάρουν χρυσά διαρκείας για τη παρακολούθηση του θεάματος.

Αγαπητοί συμπολίτες η μεγάλη ευκαιρία για να τελειώσουμε με αυτό το αστείο έρχεται στις 26 Μαΐου.
Εικόνες σαν αυτές που αποτυπώνονται στις φωτογραφίες του εγκαταλελειμμένου κλειστού γηπέδου του ΕΑΚ θα αποτελέσουν παρελθόν και θα παραδώσουμε εγκαταστάσεις που θα χαίρονται οι πολίτες να χρησιμοποιούν τα παιδιά τους.

Υ.Γ. Ελπίζουμε οι της δημοτικής αρχής να κινητοποιηθείτε τουλάχιστον και να φτιάξετε τα WC του γηπέδου πριν τις εκλογές για να προλάβετε να βγάλετε τις τελευταίες προεκλογικές σας φωτογραφίες. Ξέρετε, όπως την προηγούμενη φορά στο «Βάκης Παρασκευόπουλος.”

 

 

Μοιράσου το άρθρο: