Χρηματοδότηση 280.000 ευρώ θα διεκδικήσει για master plan και σχέδιο ασφάλειας νερού η ΔΕΥΑΜΒ
23 Απρ 2019
Αναβάθμιση του ρόλου στα Τοπικά Συμβούλια του Δήμου Νοτίου Πηλίου από τον Μ. Μιτζικό
23 Απρ 2019

Απ. Παπαδούλης: Η Αγριά δεν υπάρχει για τη σημερινή δημοτική αρχή

Μοιράσου το άρθρο:

Περιοδεία στη λαϊκή αγορά της Αγριάς πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Απόστολος Δημ. Παπαδούλης, επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ και στη συνέχεια, συναντήθηκε με εκπροσώπους του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων.

Στο ΚΑΠΗ άκουσε πολλά παράπονα για τη λειτουργία του και καταγγελίες ότι η σημερινή δημοτική αρχή το έχει εγκαταλείψει. Οι ηλικιωμένοι, μεταξύ άλλων, έθεσαν στον Απόστολο Δημ. Παπαδούλη, αιτήματα για τη βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων και της υποδομής του Κέντρου, τη διαμόρφωσή του για να δοθεί η δυνατότητα πρόσβασης σε ΑΜΕΑ, την οργάνωση εκδηλώσεων για τα μέλη του, ενώ τόνισαν την αντίθεσή τους στα σχέδια μεταφοράς του ΚΑΠΗ σε άλλο κτίριο, κάτι για το οποίο ο υποψήφιος Δήμαρχος δεσμεύτηκε να ακυρώσει η νέα δημοτική αρχή.

Στη συνάντηση με εκπροσώπου του Συλλόγου Αλιέων, συμφώνησε πως η νέα δημοτική αρχή πρέπει να πάρει μέτρα για τη συντήρηση και τη βελτίωση του αλιευτικού καταφυγίου Αγριάς, κάτι το οποίο σήμερα, η παρούσα δημοτική αρχή ηθελημένα αγνοεί.

Οι αλιείς, επανέλαβαν αυτό που διαπίστωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου, στην περιοδεία του στην Αγριά, ότι δηλαδή, για τον σημερινό δήμαρχος η περιοχή δεν υπάρχει…

Τον υποψήφιο Δήμαρχο Βόλου συνόδευαν οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι: Ταμβακης Γιώργος, Αρμενάκης Δημήτρης, Μουστακαλή Αθηνά, Κασσαβέτης Ιδομενέας, Ραΐδης Γιώργος, Σκοπελίτη Έλλη, Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, Καραντάνας Απόστολος, Κολοβός Ναπολέων, Πορλίγκη Δώρα και Κιντά Ιωάννα.

 

 

Μοιράσου το άρθρο: