Σεμινάριο της Grow Greek Tourism Online της Google για τον τουρισμό στο Βόλο
19 Απρ 2019
Απ. Παπαδούλης:«Η ανάπτυξη έρχεται εκεί που την προετοιμάζεις και είσαι ικανός να τη διεκδικήσεις»
19 Απρ 2019

Ν. Καπούλα: Απαράμιλλη προχειρότητα της νυν δημοτικής αρχής Βόλου στη αντιμετώπιση προβλημάτων της Αγριάς

Μοιράσου το άρθρο:

Περιοδεία στην Αγριά πραγματοποίησε η υποψήφια Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» Νάνσυ Καπούλα, συνοδευόμενη από τους υποψήφιους τοπικούς συμβούλους της περιοχής.

Η περιοδεία ξεκίνησε με επίσκεψη στα ΚΑΠΗ Αγριάς. Οι ηλικιωμένοι υποδέχθηκαν την υποψήφια Δήμαρχο Νάνσυ Καπούλα, της εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ ένας εξ αυτών της δώρισε μία εικόνα της Παναγίας. Όπως τονίζεται σε σχετικό δελτίο τύπου, αυτό που διαπιστώθηκε από την επίσκεψη είναι ότι η νυν δημοτική αρχή έχει επιδείξει απαράμιλλη προχειρότητα στη αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Οι ηλικιωμένοι ζήτησαν από την κ. Καπούλα, να παραμείνει να λειτουργεί το ΚΑΠΗ στον ίδιο χώρο, καθώς πρόκειται για κτήριο το οποίο είναι ευρύχωρο, ευάερο και ευήλιο, σε αντίθεση με τις προθέσεις της νυν δημοτικής αρχής Βόλου, που έχει σχεδιάσει την μεταφορά των ηλικιωμένων σε κτήριο, ακατάλληλο για την συγκεκριμένη χρήση.

Ακολούθησε επίσκεψη στα θερμοκήπια των αδελφών Λάμπη, όπου ο Ταξιάρχης Λάμπης, ζήτησε την αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας και την κοπή των χόρτων από τους δρόμους, ενώ έγινε αναφορά στην ανάγκη τοποθέτησης φωτοβολταϊκών, τόσο στην ίδια, όσο και σε παρόμοιες επιχειρήσεις.

Η περιοδεία έκλεισε με τις επισκέψεις στα ελαιοτριβεία της οικογένειας Καντίκου και στο εργοστάσιο της ΕΨΑ, όπου ο ιδιοκτήτης κ. Τσαούτος ξενάγησε την υποψήφια Δήμαρχο στο χώρο παραγωγής και εμφιάλωσης των προϊόντων του εργοστασίου.

Την κ. Καπούλα συνόδευσαν ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αγριάς Μπάμπης Ζάχος, οι υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι Μ. Γιαννή, Θ. Ευθυμίου, Κ. Θεοδοσόπουλος, Θ. Καναβός, Α. Κοντός, Π. Κωνσταντινίδης, Μ. Κωστοπούλου, Α. Παπαβαϊτση, Δ. Ρήγας και Χ. Φιλίππου και ο νυν δημοτικός σύμβουλος Βόλου και εκ νέου υποψήφιος Τ. Δουλόπουλος.

Μοιράσου το άρθρο: