Αφιέρωμα σε ρεμπέτικα τραγούδια που αναφέρονται σε επαγγέλματα
19 Απρ 2019
Διέρρηξαν καταστήματα στο κέντρο του Βόλου
19 Απρ 2019

Εγκαινιάστηκε και παραδόθηκε σε χρήση ο κυκλικός κόμβος μπροστά από το Δημαρχείο

Μοιράσου το άρθρο:

Παραδόθηκε σήμερα (19-4-2019) σε χρήση ο τέταρτος – κατά σειρά – και μεγαλύτερος, κυκλικός κόμβος μπροστά από το Δημαρχείο Βόλου, με την τέλεση των εγκαινίων του. Ταυτόχρονα, παραδόθηκε και ένα υπαίθριο πάρκινγκ, ακριβώς δίπλα στον κόμβο, προκειμένου να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών.

Στον κόμβο δεσπόζει το συντριβάνι και ομοίωμα της Αργούς

Η παράδοση του κόμβου, που χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και υλοποιήθηκε από τον Δήμο Βόλο, έγινε υπό τους ήχους του τραγουδιού «Στου Βόλου τις ακρογιαλιές», ενώ ο δήμαρχος, Αχιλλέας Μπέος, απευθυνόμενος στον κόσμο, αφιέρωσε το έργο σε αυτόν, δηλώνοντας ότι πρόκειται για ένα έργο που είχε προγραμματιστεί εδώ και χρόνια και η νυν δημοτική Αρχή το ολοκλήρωσε.

Δήλωσε δε,  περήφανος, γιατί κατάφερε να το παραδώσει  νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα που είχε τεθεί και ευχαρίστησε για αυτο, τον ανάδοχο του έργου, αλλά και τους υπηρεσιακούς παράγοντες που συνέβαλαν.

 

Μίλησε ωστόσο και για πόλεμο που κάνανε κάποιοι ώστε το έργο να μην υλοποιηθεί και για έντονο παρασκήνιο που παίχτηκε γύρω από το θέμα αυτό, επιφυλασσόμενος για αποκαλύψεις.

Μοιράσου το άρθρο: