Ανάγκη δημιουργίας αίθουσας υπερβαρικής ιατρικής
18 Απρ 2019
Ποσό 4 εκ. ευρώ θα πληρώσει η Χαλυβουργία για μεταφορά δραστηριοτήτων της στο λιμάνι
18 Απρ 2019

Βόλος: Basket Weekend- Πανθεσσαλικό τουρνουά παλαιμάχων- Πρωτάθλημα Body Contact

Μοιράσου το άρθρο:

BASKET WEEKEND, Πανθεσσαλικό τουρνουά παλαιμάχων και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Body Contact, είναι τρεις πολύ σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο τετραήμερο στη Μαγνησία και στηρίζονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Απριλίου, o Α. Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, συνδιοργανώνουν το  «BASKET WEEKEND». Σκοπός του τουρνουά είναι η διάδοση του αθλήματος στην τοπική κοινωνία. Οι ακαδημίες του συλλόγου διοργανώνουν τουρνουά υποδομών στο οποίο θα πάρουν μέρος και τα σωματεία Α. Ε. Σ Ολυμπιονίκης Μαγνησίας, Α. Ο. Αστέρας Λάρισας και Απόλλων Καρδίτσας. Θα συμμετέχουν περίπου 200 παιδιά από την πόλη του Βόλου, της Λάρισας και την Καρδίτσα ηλικίας 8-14 ετών με αντιπροσωπευτικές ομάδες αντιστοίχως.

Την Κυριακή 21 Απριλίου o Αθλητικός Σύλλογος Υπέρτατης Αλήθειας Συνεργασίας και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, με τη στήριξη του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου, συνδιοργανώνουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Body Contact. Στο αθλητικό αυτό γεγονός θα συμμετέχουν όλοι οι σύλλογοι της χώρας προσελκύοντας  πολλούς αθλητές.

Την Δευτέρα 22 Απριλίου o Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Νίκης Βόλου και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, συνδιοργανώνουν Πανθεσσαλικό τουρνουά παλαιμάχων. Θα είναι ένα τουρνουά παλαιμάχων ποδοσφαίρου  με την συμμετοχή των ομάδων της Νίκης Βόλου, του Ολυμπιακού, της ΑΕΛ, των Τρικάλων και της Καρδίτσας. Στόχος του τουρνουά είναι να γίνει ετήσιος θεσμός υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και να διοργανώνεται κάθε χρόνο σε διαφορετική πόλη της Θεσσαλίας. Η έναρξη του τουρνουά θα γίνει με την πόλη του Βόλου. Πλήθος κόσμου θα προσέλθει για να παρακολουθήσει τους αγώνες. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων ανέφερε «Είναι χαρά μας που στηρίζουμε τρεις μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις σε συνεργασία με τοπικούς συλλόγους και φορείς. Είμαστε πάντα δίπλα σε ανθρώπους του αθλητισμού, στηρίζουμε την προσπάθειά τους και από κοινού προσπαθούμε να έχουμε σύγχρονα αθλητικά έργα στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Μαγνησία, ενισχύοντας τον αθλητικό τουρισμό στην περιοχή μας».

 

 

Μοιράσου το άρθρο: