Αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο
18 Απρ 2019
Συναυλίες Θρησκευτικής Μουσικής ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδος
18 Απρ 2019

Ιάσονας Αποστολάκης: Στόχος μας η κοινωνική προστασία και αλληλεγγύη με σεβασμό προς τον άνθρωπο

Μοιράσου το άρθρο:

Το ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες» επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Ιάσονας Αποστολάκης, συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού «Μαζί για το Βόλο».

Ο κ. Αποστολάκης ενημερώθηκε από τον πρόεδρο Αθ. Μπακαλιάνο και μέλη της διοίκησης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ίδρυμα, με σημαντικότερο το θέμα της γέφυρας του χειμάρρου Ξηριά, που εμποδίζει την πρόσβαση στις κτιριακές εγκαταστάσεις όταν οι καιρικές συνθήκες είναι κακές, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κίνδυνοι για τη υγεία των παιδιών.

Ο Ιάσονας Αποστολάκης, αφού κατήγγειλε τη δημοτική αρχή Μπέου για τη μεροληπτική στάση της απέναντι στα ιδρύματα της πόλης, εξήρε το έργο που παράγεται στις «Άσπρες Πεταλούδες» και υπογράμμισε την έμφαση που δίνει ο συνδυασμός «Μαζί για τον Βόλο» στον τομέα της κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης. «Στόχος μας», όπως είπε, «είναι να ανακόψουμε την πορεία εξευτελισμού του Βόλου, να ορθώσουμε ένα τείχος αντίστασης στην υποβάθμιση της καθημερινής ζωής, να ενισχύσουμε τους θύλακες αλληλεγγύης που υπάρχουν στην πόλη, επαναφέροντας στο επίκεντρο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Βόλου το πραγματικό ενδιαφέρον και τον σεβασμό προς τον άνθρωπο».

Τα μέλη του συνδυασμού περιηγήθηκαν στους χώρους του ιδρύματος, συνομίλησαν τόσο με τους εργαζομένους όσο και με τα παιδιά που φιλοξενούνται στις «Άσπρες Πεταλούδες» και ανανέωσαν το ραντεβού τους για μετά τις εκλογές, υποσχόμενοι ότι θα σταθούν, ως νέα δημοτική αρχή, αρωγός στις ανάγκες του ιδρύματος.

Τον κ.Αποστολάκη συνόδευαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι: Αφροδίτη Γατζού, Αντιγόνη Ζωγραφάκη, Θεόδωρος Κανελλής, Ελευθερία Κεχαγιά, Άννα Κουτσελίνη, Λεωνίδας Μαυρογιάννης, Χρυσάνθη Μητροπούλου, Αριστοφάνης (Άρης) Σμπάρδος, Ροδοθέα (Ρέα) Τσιαμπάου, Μυρτώ Χρονάκη.

Μοιράσου το άρθρο: