Επιστολή Κ. Αγοραστού σε Εμμ. Μακρόν για την Παναγία των Παρισίων
17 Απρ 2019
Συνελήφθη 38χρονος τσαντάκιας για τρεις ληστείες
17 Απρ 2019

Δήλωση Γ. Κάϊρα μέλους της “Πλεύσης Ελευθερίας” για το σχέδιο Μπέου για τις τοπικές ομάδες

Μοιράσου το άρθρο:

Ο Αχιλλέας Μπέος ζήτησε σήμερα να αυτοκτονήσουν οι δύο ιστορικές ομάδες του Βόλου για να στηρίζουν το ποδοσφαιρικό έκτρωμα που δημιούργησε ο ίδιος. Στήνει σε μακέτα ως συνήθως ένα γήπεδο για την ομάδα του που την αρχιτεκτονική μελέτη υπογράφει συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου, ο Γιώργος Ανδριωτάκης από τη Ρόδο που η δράση του έγινε πρώτο θέμα στην υπόθεση των εξοπλιστικών. Στηρίζει τον Μπέο ο επίσης από τη Ρόδο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Κρεμλής και όλα αυτά είναι απολύτως περίεργες συμπτώσεις, εκτός από το ότι είναι ντροπή και κατρακύλα για τη ΝΔ.

Εκτός από το γελοίο της υποθέσεως που ακούει στο “χαρίζω μια ομάδα αλλά δεν μου ανήκει” κατά το ” Χαρίζω οικόπεδα “, γνωστού αποκόμματος που μετέχει σε όλες τις Εθνικές Εκλογές, έχει το θέμα και την μεγάλη σοβαρότητα του. Ποιος είναι ο κύριος που υπογράφει το “μεγαλόπνοο” έργο του αθώου Μπέου…

Είναι η τρίτη φορά που ακούγεται στο πανελλήνιο το όνομα του ροδίτη αρχιτέκτονα .Τις άλλες δύο είχε ακουστεί για το σκάνδαλο των εξοπλιστικών προγραμμάτων καθώς ήταν πολύ στενός συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου. Και εδώ ερχόμαστε με μια μεγάλη απορία.. Πώς ένας ” αθώος ” όπως ο Αχιλλέας Μπέος έχει μπλέξει με έναν κολλητό φίλο και συνεργάτη του “Πολιτικού Απατεώνα” που κατέστρεψε τη χώρα.

Κύριε απερχόμενε Δήμαρχε , μην υποτιμάτε την νοημοσύνη των πολιτών του Δήμου Βόλου, γιατί έρχεται η ώρα που το λαϊκό σύνθημα ” Πάρε την ΠΥΔΝΑ σου και δρόμο από εδώ ” υλοποιείται τον Μάη!

Μοιράσου το άρθρο: