Σεμινάριο βασικής υποστήριξης της ζωής στο δήμο Αλμυρού
17 Απρ 2019
Επιστολή Κ. Αγοραστού σε Εμμ. Μακρόν για την Παναγία των Παρισίων
17 Απρ 2019

Απέτυχε η προσπάθεια της πλειοψηφίας της ηγεσίας της ΓΣΕΕ να αποκλείσει τη ΔΑΣ

Μοιράσου το άρθρο:

Απέτυχε η προσπάθεια της πλειοψηφίας της ηγεσίας της ΓΣΕΕ αποκλεισμού της ΔΑΣ -της δεύτερης σε εκλογική δύναμη συνδικαλιστικής παράταξης- από τη διοίκηση της ΓΣΕΕ, προσπάθεια που είχε ξεκινήσει ήδη με τον αποκλεισμό μας από Επιτροπές, όπως του άρθρου 15, τη διοίκηση ΟΑΕΔ κ.λπ., επισημαίνεται σε ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Μαγνησίας.

“Η Προσωρινή Διαταγή, που δημοσιεύθηκε σήμερα, απορρίπτει το βασικό αίτημα των 61 Εργατοϋπαλληλικών Κέντρων και Ομοσπονδιών να είναι η ΔΑΣ εκτός της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, με τον ισχυρισμό που προέβαλαν ότι οι εκπρόσωποι της ΔΑΣ είναι τραμπούκοι, μέλη εγκληματικής οργάνωσης κ.λπ.

Παρ’ όλα αυτά, ο διορισμός στην Προσωρινή Διοίκηση της ΓΣΕΕ, της συνδικαλιστικής μαφίας καθώς και εργοδοτών ως εκπροσώπων των εργαζομένων, εγγυάται την προσπάθεια για ένα νέο νόθο Συνέδριο.

Δεν αποδεχόμαστε να διορίζουν και να βαφτίζουν καραμπινάτους εργοδότες, εκπροσώπους των εργαζομένων.

Με το νέο χρονικό περιθώριο που έχουν, αφού τελειώσουν η τουριστική περίοδος και οι διακοπές τους, θα συνεχίσουν τις διακοπές σε νέα πεντάστερα ξενοδοχεία, επιδιώκοντας την πραγματοποίηση ενός νόθου Συνεδρίου.

Τίποτα όμως δεν τελείωσε.

Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί.

Καλούμε τα Εργατικά Κέντρα, τις Ομοσπονδίες, τα Συνδικάτα να συνεχίσουμε τον αγώνα για συνδικάτα εργατών και όχι των εργοδοτών.

Καλούμε τους εργαζόμενους να δώσουμε μαζική, μαχητική, αποφασιστική απάντηση με την απεργία και τη  απεργιακή μας συγκέντρωση την 1η του Μάη, στην Πλατεία Πανεπιστημίου, στις 10:00 το πρωί. Να γυρίσουμε την πλάτη στη συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ και σ’ αυτούς που συμπορεύονται μαζί της, όπως το ΕΚΒ.

Να τιμήσουμε τους νεκρούς της τάξης μας, τα 133 χρόνια από την αιματοβαμμένη Εργατική Πρωτομαγιά του Σικάγο”

 

Μοιράσου το άρθρο: