Περιφερειακή Αυτοδιοικητική Κίνηση «Πρωτοβουλία»: Ο κ. Αγοραστός και οι δημοκρατίες τύπου «Ερντογάν»
17 Απρ 2019
Συνάντηση της υπ. Δήμαρχου Βόλου Ν. Καπούλα με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του Κτηνιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας
17 Απρ 2019

Αχ. Μπέος: «Το εγχείρημα με το ΝΠΣΒ δεν πέτυχε – Η ομάδα θα φύγει αν ο κόσμος δεν τη θέλει»

Μοιράσου το άρθρο:

Σε μια απρόσμενη παραδοχή ότι το εγχείρημα με το Νέο Ποδοσφαιρικό Σωματείο Βόλος δεν πέτυχε τον στόχο του, που ήταν να προσελκύσει την πλειοψηφία του κόσμου προχώρησε σήμερα ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στους αθλητικούς συντάκτες. Παράλληλα, ανακοίνωσε τα σχέδιά το για μετατροπή του δημοτικού γηπέδου Νεάπολης σε γήπεδο 7.500 θέσεων, τονίζοντας ότι αν κι αυτή η επένδυση δεν γίνει αποδεκτή από τον κόσμο, αυτή η ομάδα θα φύγει από την πόλη. Πρόσθεσε δε, ότι ήδη υπάρχουν προτάσεις αυτή η ομάδα να μεταφερθεί σε άλλη πόλη.

Επιλογή Ευθύνης: «Του κουνάνε ήδη μαντήλι!»

Σχόλιο της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης-Πάμε Μπροστά» για τη σημερινή συνέντευξη-3D virtual reality του ποδοσφαιρικού παράγοντα, «μικροεπενδυτή» και απερχόμενου δημάρχου, η οποία, εκτός του άφθονου γέλιου που προσφέρει, αποτελεί ευθεία προσβολή για τη λαμπρή ποδοσφαιρική ιστορία της πόλης μας:

«Ο ποδοσφαιρικός παράγοντας, «μικροεπενδυτής» και απερχόμενος δήμαρχος θύμισε σήμερα τον επίδοξο δολοφόνο, που όταν συνειδητοποίησε ότι τα θύματά του δεν ξεψύχησαν, γυρίζει έντρομος στον τόπο του εγκλήματος, για να δώσει τη χαριστική βολή. Μόνο που είναι πια πολύ αργά. Γιατί τα θύματα, όχι μόνο  αποδείχθηκαν εφτάψυχα, αλλά βγήκαν και πολύ πιο δυνατά και έτοιμα για νέες, μεγάλες διακρίσεις. Η φανέλα είναι  πολύ βαριά τελικά. Και τώρα ο θύτης «απειλεί» ότι θα πάρει των ομματιών του, κατά πώς το συνηθίζει. Του κουνάνε ήδη μαντήλι!»

 

Μοιράσου το άρθρο: