Επίτιμος διδάκτορας του Π.Θ. αναγορεύτηκε ο π. Αντώνιος, ιδρυτής της “Κιβωτού του Κόσμου”
16 Απρ 2019
Αποκατάσταση τρούλου Παλαιού Καθολικού της Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αγίου Γεωργίου Νηλείας
17 Απρ 2019

Υπουργός Άμυνας για 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών: “Ο επιχειρησιακός σχεδιασμός θα υλοποιηθεί”

Μοιράσου το άρθρο:

Την αισιοδοξία που προκάλεσε η, προ ολίγων ημερών, ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας ότι αναβάλλεται η μεταφορά της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, ήρθε να αναιρέσει σήμερα, η δήλωση του υπουργού, κ. Ευάγγελου Αποστολάκη ότι «ο επιχειρησιακός σχεδιασμός, όπως έχει γίνει, θα υλοποιηθεί».

Από την Λάρισα, όπου βρέθηκε σήμερα, ο υπουργός, πραγματοποιώντας επίσκεψη στην 1η Στρατιά καθώς και στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας και απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με την Ταξιαρχία Πεζοναυτών, έδωσε την παραπάνω απάντηση, προσθέτοντας ότι το Υπουργείο προσπαθεί να βρει τον καλύτερο τρόπο να γίνει και τον καλύτερο χρόνο, ώστε να γίνουν όλα αυτά, όπως έχουν σχεδιαστεί.
Σε άλλη ερώτηση, αν αυτό έχει σχέση με τις εκλογές,  κ. Αποστολάκης το αρνήθηκε, λέγοντας «δεν έχει σχέση με τις εκλογές, έχει σχέση με το δικό μας σχεδιασμό για την προετοιμασία, για να γίνουν οι κινήσεις συντονισμένα, όπως πρέπει και στο χρόνο που πρέπει»

Ο Δήμος Βόλου

Σε ανακοίνωσή του, ο δήμος Βόλου, αναφέρει  για τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας:

«Δυστυχώς οι επιφυλάξεις και οι φόβοι, παρά την ειλικρινή μας ελπίδα περί του αντιθέτου , επιβεβαιώθηκαν και «πριν αλέκτορα φωνήσαι» ήρθε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας από τη Λάρισα να ξεκαθαρίσει ότι η μεταφορά της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από το στρατόπεδο «Γεωργούλα» θα πραγματοποιηθεί και ότι η προσωρινή αναστολή που δόθηκε δεν αλλάζει κάτι από τον σχεδιασμό του.

Η κυνική, αλλά και λόγω ειλικρίνειας άξια συγχαρητηρίων δήλωση του υπουργού, θα μπορούσε να αποτελέσει άλλη μια αιτία για να «γλεντήσουμε» με την γελοιότητα και την ξεφτίλα των τοπικών κομματικών στελεχών – καρτούνς του ΣΥΡΙΖΑ και την ανεπάρκεια και αδυναμία των βουλευτών και υφυπουργών του, αν το διακύβευμα δεν ήταν τόσο μεγάλο και σημαντικό για την τοπική μας κοινωνία.

Μόλις πριν λίγες ώρες με ψήφισμά μας, από το Δημοτικό Συμβούλιο, υπογραμμίζαμε την ανάγκη όλοι οι πολίτες και οι φορείς να παραμείνουν σε εγρήγορση, αφού ήταν περισσότερο από οφθαλμοφανές ότι η προσωρινή αναστολή δεν αποτελούσε παρά ένα πολιτικάντικο ελιγμό για να κερδηθεί χρόνος εν όψει εκλογών.

Σήμερα, και με ξεκαθαρισμένη τη θέση του υπουργού, καλούμε όλους τους πολίτες και τους φορείς να παραμείνουν ενωμένοι και με αποφασιστικότητα να συνεχίσουμε τον αγώνα για την ανατροπή της καταστροφικής, για την τοπική μας κοινωνία, αυτής απόφασης, ώστε η Ταξιαρχία να παραμείνει, αφού οι αιτιάσεις που διατυπώθηκαν περί δήθεν ανάγκης μεταφοράς της δεν πείθουν και απορρίπτονται από τους ειδικούς.

ΥΓ. Περιμένουμε, με ενδιαφέρον, την επόμενη ανακοίνωση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Για να δούμε αν τα μίκυ μαους αυτά έχουν τερματίσει το παπατζιλκίκι ή έχουν ακόμη περιθώρια»

Μοιράσου το άρθρο: