Ποδοσφαιρικός αγώνας αύριο μεταξύ 2ου ΕΠΑΛ και Διεθνών παλαίμαχων
15 Απρ 2019
Κ. Μαραβέγιας σε εκδήλωση στον Αλμυρό: “Αυτές είναι οι προθέσεις και οι ιδέες μου”
15 Απρ 2019

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Σπουρδαλάκης στο Βόλο

Μοιράσου το άρθρο:

Ο κ. Μιχάλης Σπουρδαλάκης, υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΕΚΠΑ, παρευρέθηκε το Σάββατο 13 Απριλίου, στο Βόλο στην ανοιχτή συζήτηση που διοργάνωσε η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ΑμεΑ, το καφέ «La petite Cantine» στα Παλαιά, με θέμα τις πολιτικές για τα άτομα αναπηρία.

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Σπουρδαλάκης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συζητήσει με εκπροσώπους φορέων ΑμεΑ από κοινού με τον υπουργό Επικρατείας κ. Χριστόφορο Βερναρδάκη. Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν οι πρωτοβουλίες που πήρε το υπουργείο και η κυβέρνηση για τα άτομα με αναπηρία, με κορυφαία εξ’ αυτών την ενσωμάτωση στο εθνικό νομικό πλαίσιο της Διεθνούς Σύμβασης του ΟΗΕ για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία, με νόμο του 2017.

Αμέσως μετά, ο κ. Σπουρδαλάκης παρακολούθησε την εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του συνταγματολόγου Απόστολου Παπατόλια, με τίτλο «Η αξιοκρατία ως αρχή και ως δικαίωμα», στο ξενοδοχείο «Ξενία», στην οποία τοποθετήθηκε και ο υποψήφιος δήμαρχος Ιάσονας Αποστολάκης.

Την επόμενη ημέρα Κυριακή 14 Απριλίου ήταν κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση της «Πρωτοβουλίας Φίλων του Ινστιτούτου Πουλαντζάς στη Μαγνησία» με θέμα «Συνταγματική αναθεώρηση και εμβάθυνση της δημοκρατίας», στην αίθουσα της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας. Ο κ. Σπουρδαλάκης υπογράμμισε ότι η διασφάλιση της κατεύθυνσης των προτάσεων της Συνταγματικής Αναθεώρησης προϋποθέτει ενεργή συμμετοχή και εγρήγορση του κόμματος και των φορέων κοινωνικής εκπροσώπησης.

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο: