Γιορτή του αθλητισμού αποτέλεσε ο 4ος Πλαστήριος Δρόμος Καρδίτσας
15 Απρ 2019
Κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στα σχέδια της «Ενωτικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης Νοτίου Πηλίου»
15 Απρ 2019

Με γοργούς ρυθμούς η κατασκευή του κλειστού Γυμναστηρίου στο Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου

Μοιράσου το άρθρο:

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στο έργο κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου στο Δήμο Ζαγοράς –Μουρεσίου, που υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας, συνολικού προϋπολογισμού 2 εκ. ευρώ.

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί, ο σκελετός από οπλισμένο σκυρόδεμα, οι τοιχοποιίες στο συγκρότημα των βοηθητικών της   αίθουσας χώρων, που θα εξυπηρετούνται  οι αθλούμενοι και η κατασκευή των κερκίδων, ενώ εντός των ημερών αναμένεται  και η ολοκλήρωση της μεταλλικής στέγης.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, «πρόκειται για ένα μεγάλο αθλητικό έργο που υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου και μάλιστα σε μια περίοδο που δύσκολα υλοποιούνται αθλητικά έργα, λόγω μη χρηματοδότησής τους από το ΕΣΠΑ. Παρ’όλα αυτά εμείς δουλέψαμε αρκετά, το θέσαμε ως προτεραιότητα και με μπροστάρη τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό το υλοποιούμε».

Το συγκρότημα του Κλειστού Γυμναστηρίου αποτελείται από τρία (3), βασικά τμήματα:

α. Την αίθουσα αθλοπαιδιών και γυμναστικής όπου θα χρησιμοποιείται για καλαθοσφαίριση, (BASKETBALL) πετοσφαίριση (VOLLEYBALL) και για οποιαδήποτε άλλη χρήση,

β. Το συγκρότημα των βοηθητικών της αίθουσας χώρων, που θα εξυπηρετούν τους αθλούμενους,

γ. Τις κερκίδες και τους βοηθητικούς χώρους των θεατών.

 

 

Μοιράσου το άρθρο: