Ο Καραγκιόζης Προφήτης
15 Απρ 2019
Παρουσίαση βιβλίων των Ν.Κυριαζή – Μ.Οικονόμου από Π.Θ. και ΓΑΚ Μαγνησίας
15 Απρ 2019

Διακριση μαθήτριας από τη Μαγνησία στην Ευρωπαϊκή Μαθηματική Ολυμπιάδα Κοριτσιών

Μοιράσου το άρθρο:

Μεγάλη επιτυχία για τη μαθήτρια του παραρτήματος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας Μαγνησίας,  Κωνσταντίνα Ευστ. Ρασβάνη, μαθήτρια της Α΄ Λυκείου του 1ου Λυκείου Βόλου. Η Κωνσταντίνα επελέγη στην ομάδα που εκπροσώπησε τη χώρα μας στην Ευρωπαϊκή Μαθηματική Ολυμπιάδα Κοριτσιών (EGMO) του 2019, η οποία διεξήχθη στο Κίεβο της Ουκρανίας από 7 έως 13 Απριλίου 2019 και έλαβε διάκριση με «ΕΥΦΗΜΟ ΜΝΕΙΑ».


Την Εθνική Ομάδα των κοριτσιών αποτελούσαν συνολικά τέσσερα κορίτσια, δυο μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου που απέσπασαν χάλκινα μετάλλια, μια μαθήτρια της Β΄ Λυκείου και η Κ. Ρασβάνη που απέσπασαν «ΕΥΦΗΜΟ ΜΝΕΙΑ».

Είναι η πρώτη φορά που μαθήτρια του Παραρτήματός μας συμμετέχει και διακρίνεται στο Διαγωνισμό αυτό. Στην Κωνσταντίνα αξίζουν πλέον τα συγχαρητήρια καθώς είναι η πιο μικρή στην ηλικία διαγωνιζόμενη στο διαγωνισμό, όπου μαθήτριες και από τις τρεις τάξεις του Λυκείου διαγωνίζονται πάνω στα ίδια θέματα.

Η Δ.Ε. του Παραρτήματός μας συγχαίρει τη μαθήτρια για την μεγάλη της αυτή επιτυχία και την οικογένειά της και τους καθηγητές της που τη στηρίζουν αδιαλείπτως στην προσπάθειά της αυτή.

Μοιράσου το άρθρο: