Κατ. Πατσογιάννη: “Στο πολιτικό πάνθεον η θέση της Βολιώτισσας, πρώτης Ελληνίδας βουλευτή, Ελένης Σκούρα”
26 Μαρ 2019
Συνεχίζεται η συντήρηση του δρόμου Αγριά -Δράκεια – Χάνια
26 Μαρ 2019

Αποκαθίσταται το οδόστρωμα στο οδικό δίκτυο της Π.Ε.-Μετά το Σέσκλο ακολουθούν Κάτω-Άνω Λεχώνια και Κατηχώρι

dav

Μοιράσου το άρθρο:

Αυτοψία στις εργασίες του έργου «Άμεση αποκατάσταση βλαβών στο οδικό δίκτυο Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων», προϋπολογισμού 2,5 εκ. ευρώ, πραγματοποίησε την Τρίτη 26-03-2019, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Oι εργασίες αποκατάστασης οδοποιίας έχουν ήδη ξεκινήσει στην Επαρχιακή οδό από Διασταύρωση της Εθνική Οδού προς Σέσκλο έως Σέσκλο, μήκους περίπου 3 χλμ. και αποτελούν τμήμα της παραπάνω εργολαβίας. Οι εργασίες περιλαμβάνουν απόξεση ασφαλτικού οδοστρώματος, ασφαλτικές ισοπεδωτικές στρώσεις, και εν συνεχεία  διάστρωση της ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας. Οι εργασίες θα συνεχισθούν στα Κάτω-Άνω Λεχώνια και στο Κατηχώρι.

Ο προϋπολογισμός του συνολικού έργου ανέρχεται στο ποσό των 2.500.000,00 €  και θα βαρύνει το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας 2018.

Σε δηλώσεις της η κ. Κολυνδρίνη ανέφερε «προχωρούμε από την πλευρά μας με γρήγορους ρυθμούς στην αποκατάσταση βλαβών στο οδικό δίκτυο που ανήκει στην αρμοδιότητά μας. Υλοποιούμε σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, έργα ουσίας, έργα χρήσιμα για τις τοπικές κοινωνίες. Στόχος μας ένα ασφαλές οδικό δίκτυο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Μαγνησία, προκειμένου εμπορεύματα και άνθρωποι να μετακινούνται χωρίς προβλήματα και χωρίς να ελλοχεύει ο κίνδυνος πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων».

Μοιράσου το άρθρο: